Handelspand te koop in Villaricos (Spanje, Costa de Almeria)

Overzicht
TypeCommercieelNew/ResaleResaleStatusTe koopLocatieVillaricosPrijs € 485.000,-Slaapkamers10Badkamers10EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference130VIL0118
Heb je er altijd van gedroomd om je eigen zaak in Zuid-Spanje te openen? Dit is een unieke kans om een RESTAURANT/BAR MET HOSTAL aan te kopen!
Gelegen in het hart van het levendige en traditionele vissersdorpje Villaricos,tussen de Sierra Almagrera en de zee. La Esperanza is één van de best gelegen bar/restaurants (265m2) van het dorp met uitzicht op de haven.
Het pand beschikt over een groot terras (63m2) met prachtig uitzicht over de hele kust biedt. Op de bovenste verdieping (207m2) bevinden zich 9 slaapkamers met elk een eigen badkamer, Verder is er een woning voor de eigenaren (91m2) met 3 slaapkamers, een badkamer, grote woon /eetkamer, keuken, berging en een overdekt terras (11m2).
Dit is absoluut een unieke kans om een hostal (B&B)  te kopen met een restaurant dat een goede reputatie heeft in de omgeving en gelegen is op een zeer bevoorrechte locatie!
Villaricos is een levendig dorp het gehele jaar door en is ideaal gelegen voor fietsers en wandelaars die de omgeving willen verkennen!
Features
B&B mogelijk
Geografisch
Region Andalucía Province Almería Costa Locatie Villaricos Postcode 04618
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Nieuwbouw in Mijas Costa (Spanje, Costa del Sol)NEWBUILDTOPPER
Nieuwbouw in Mijas Costa (Spanje, Costa del Sol)
 
 2
 
€ 286.000,-