Finca te koop in Nijar (Spanje, Costa de Almeria)

Overzicht
TypeVillaNew/ResaleResaleStatusTe koopLocatieNijarPrijs € 450.000,-Slaapkamers3Badkamers2Zwembad1Grondopp.30000 m²EPC-certificateXEPC-valueXReference144VK1818
De finca Molino Los Arcos is een liefdevol herbouwde voormalige watermolen met ongeveer 160 m² woonoppervlak en een privézwembad.

Van deze zeer goed geïsoleerd gebouw werd de verbouwing pas in 2003 voltooid. Een grote troef is de onbelemmerde locatie in een prachtige natuur. Het gebouw kan ook worden gebruikt voor de landbouw, omdat het overeengekomen vrije waterrechten heeft bij de bron in Huebro. Momenteel heeft het huis de officieel erkende status: Vivienda Rural.

De eigendom ligt aan de voet van de Sierra Alhamilla tussen het bergdorp Huebro en de stad Nijar. De stad Almeria en de luchthaven liggen op ongeveer 30 minuten rijden met de auto. Het natuurpark Cabo de Gata met prachtige stranden ligt ook op ongeveer 30 minuten met de auto. De finca is bijzonder geschikt voor gezinnen en groepen. De 'cortijo' ligt in een vallei van de Sierra Alhamilla op een zeer rustige locatie. Er is hier geen autoverkeer. U bereikt het huis over een lengte van vijf kilometer, een beetje kronkelige maar goed ontwikkelde kleine pasweg. De laatste 500 meter zijn niet verhard maar eenvoudig te navigeren. Parkeren voor een auto bevindt zich direct voor het huis.

Het getjilp van de krekels en het geluid van het oude waterkanaal, dat wordt gevoed door een bergbron uit het bergdorp Huebro, dat op ongeveer 15 minuten lopen ligt, zijn meestal de enige geluiden die je kunt horen. In de directe omgeving van de molen leidt een wandelpad u rechtstreeks naar het kleine bergdorp Huebro, waar u een uitstekende paella kunt eten in een typisch Spaans eetcafe. Het kleine stadje Nijar met alle winkels en voorzieningen is met de auto in ongeveer 10 minuten te bereiken.
Geografisch
Region Andalucía Province Almería Costa Locatie Nijar Postcode 04100
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Nieuwbouw Villa Te koop in Ciudad Quesada in Spanje, gelegen aan de Costa Blanca-ZuidNEWBUILDTOPPER
Villa te koop in Ciudad Quesada (Spanje, Costa Blanca)
 230
 2
 2
€ 288.000,-