Appartement te koop in Vera Playa (Spanje, Costa de Almeria)

Overzicht
TypeAppartementNew/ResaleNieuwbouwStatusTe koopLocatieVera PlayaPrijs € 129.790,-Slaapkamers2Badkamers2EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference130V0424
Deze moderne nieuwbouw appartementen zijn gelegen in een complex voorzien vqan liften dat in 2008 een award ontving omdat het geheel volgens de principes van Feng Shui, een klassieke Chinese kunst, werd gebouwd. Het doel van Feng Shui is om harmonie te creëren om de kwaliteit van leven te bevorderen. Zo geniet elk appartement van maximale zon-en lichtinval is en zijn ze tweezijdig geörienteerd, wat zorgt voor een uitstekende natuurlijke ventilatie.
Elk appartement beschikt over een volledig ingerichte keuken met alle huishoudtoestellen. Verder worden de appartementen kwalitatief zeer goed afgewerkt en beschikken ze over enkele troeven : warm water via zonnepanelen, elk raam is uitgerust met rolluiken die flexibel regelbaar zijn, de plafonds, ramen en deuren hebben een uitzonderlijke hoogte tot 2,95 meter, boven ramen en deuren –zowel intern als extern- werden extra ventilatieraampjes aangebracht voor een goede luchtdoorstroming, elk appartement werd uitgerust met videotelefonie.
De gehele urbanisatie is gebouwd rond de zwembadzone die functioneert als centraal punt. Er is slechts één ingang zowel voor voetgangers als auto´s . Het complex beschikt eveneens over een fitnessruimte. Het volledig omheinde complex met lift is gelegen op amper 400m van de playazo van Vera.
Vera heeft een bevoorrechte kustlijn aan de Costa del Levante Almeriense, met zijn immense zandstrand van meer dan 6 kilometer lang en een geschatte breedte van 50 meter. In de onmiddellijke omgeving vind je Consum supermarkt, de apotheek en verschillende winkels, cafeetjes en restaurants. De lijnbus zorgt voor een regelmatige verbinding tussen Vera playa, Vera dorp en de populaire kustplaatsen Garrucha en Mojacar.
PRIJZEN van de appartementen met 2 slaapkamers:
- Gelijkvloers appartement met tuintje vanaf 142000€
- Eerste verdieping met terras vanaf 136000€
- Dakappartement met solarium vanaf 146000€
U kunt het kijkappartement en de gemeenschappelijke delen van de urbanisatie al bezoeken, evenals de structuur van het gebouw bekijken.
Het begin van de werken zal plaatsvinden in het eerste kwartaal van 2020 en de oplevering halverwege 2021.
Geografisch
Region Andalucía Province Almería Costa Locatie Vera Playa Postcode 04621
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Nieuwbouw appartementen in Orihuela (Spanje, Costa Blanca)NEWBUILDverkocht
Nieuwbouw appartementen in Orihuela (Spanje, Costa Blanca)
 
 2
 2
€ 148.900,-