Appartement te koop in Torrevieja (Spanje, Costa Blanca)

Kenmerken
TypeNew/ResalesNieuwbouwStatusLocatieTorreviejaPrijs€ 157.000,-Slaapkamers2Badkamers2Reference143BRE-UM03
Indeling
Zwembad 1
Mooie residentiële nieuwbouw appartementen gelegen in Aguas Nuevas.
Het complex bestaat uit 3 blokken van appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers. De appartementen zijn ongeveer 60 m², de grootte is afhankelijk of het een gelijkvloers is of op de eerste verdieping.
De gelijkvloerse appartementen hebben een mooie woonkamer met volledig ingerichte keuken, vanuit de woonkamer kan je naar een mooi terras met voldoende ruimte om van het weer te genieten, 2 slaapkamers met ingebouwde kasten, de grote slaapkamer is met een eigen badkamer, en een andere badkamer. Het heeft ook een parkeergelegenheid.
De eerste verdieping appartementen hebben een ruime woonkamer met volledig ingerichte keuken, 2 slaapkamers met ingebouwde kasten, de master bedroom is met eigen badkamer, en een andere badkamer en een groot solarium om te genieten van een mooi uitzicht en van het prachtige weer.
Deze eigendommen zijn voorzien van veel extra's zoals ééngreepskranen en sanitair van top kwaliteit, gemeenschappelijke antenne en pre-installatie telefoon, buitengrillen aan de ramen op de gelijkvloerse appartementen.
Dit volledig gesloten complex wordt bewoond door 40 families die kunnen genieten en ontspannen van het gemeenschappelijk zwembad of van het gezelschap bij goede BBQ.
Deze woningen liggen dicht bij vele voorzieningen zoals bars, restaurants, winkels en winkelcentra. Daarnaast is het slechts enkele minuten naar de prachtige stranden van La Mata.
Technisch
Availability Beschikbaar bij akte EPC-certificate In aanvraag EPC-value In aanvraag
Features
Environment
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Torrevieja Postcode 03180
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.


Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE

Promotie: luxe gelijkvloers appartementen met groot terras. Appartementen waarin lichte en gezellige ruimtes de boventoon voeren. De woningen hebben 3 slaapkamers met 3 badkamers. Alle woningen zijn voorzien van een ingerichte en uitgeruste keuken, open naar de woonkamer, waarin een groot raam toegang geeft tot het grote terras, dat een......

3
3
€ 258.000
1003018