Appartement te koop in San Juan (Spanje, Costa Blanca)

Overzicht
TypeAppartementNew/ResaleResaleStatusTe koopLocatieSant Joan d'AlacantPrijs € 260.000,-Slaapkamers2Badkamers2EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference1431284
Nieuwbouw appartement op 270 m van het strand van San Juan Alicante met een prachtig uitzicht op de zee en de bergen!
Het huis is in april 2018 in gebruik genomen. Het is gelegen op de zesde verdieping met lift, heeft een oppervlakte van 99m2 met twee slaapkamers en twee badkamers. De woonkamer wordt gecombineerd met de keuken. Vanaf de uitgang van de woonkamer naar het terras van 12 vierkante meter en uitzicht op de zee.
Oriëntatie van ramen naar het zuidoosten. Twee kamers, één met een eigen badkamer, hebben toegang tot een tweede terras van 11 m2 met uitzicht op de bergen. Oriëntatie van ramen naar het noordwesten. De boiler in het appartement - aerotermia, die tot 30% van de elektriciteit bespaart. De vloer is van marmer. Wanden met extra geluid en thermische isolatie. Airconditioning met koeling en verwarming. Residentieel complex van gesloten type met videobewaking, twee gemeenschappelijke zwembaden, speeltuin, sportveld, fitnessruimte en parkeren in de kelder van het gebouw.
U vindt ook de Consum-supermarkt op 100 meter afstand, de tramhalte op 200 meter afstand en het strand op 270 meter afstand. Mis deze kans niet!
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Sant Joan d'Alacant Postcode 03790
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Resale Appartement Te koop in Sant Antoni De Calonge in Spanje, gelegen aan de Costa BravaTOPPER
Appartement te koop in Sant Antoni de Calonge (Spanje, Costa Brava)
 
 3
 2
€ 420.000,-