Appartement te koop in San Juan de los Terreros (Spanje, Costa de Almeria)

Overzicht
TypeAppartementNew/ResaleNieuwbouwStatusTe koopLocatieSan Juan De Los TerrerosPrijs € 86.000,-Slaapkamers1Badkamers1EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference130SJ0142
Deze spectaculaire golfbaan, gekozen tot “Europa’s beste woestijngolfbaan”, wordt gekenmerkt door een buitengewoon landschap met zicht op zee en de Sierra. Dankzij het droog en zonnig klimaat kunt u er het hele jaar door van genieten. Met zijn ideale ligging, op een golfbaan, op een berghelling met panoramisch uitzicht op zee, is dit een zeldzaam en prijzig product geworden in de meeste regio´s van Spanje.
Alle appartementen bieden u een prachtig zicht op de golf, de vallei en de zee. Elk appartement beschikt over een garageplaats, airconditioning en alle huishoudtoestellen zijn eveneens inbegrepen in de prijs. Het resort beschikt momenteel uit een 18-holes golfbaan, 1 clubhuis, 3 zwembaden en een padelbaan.
Prijzen beginnen bij 94000 € voor een 1 kamer appartement met 20m2 terras!
Enkele van de mooie troeven zijn: frontlijn golf, terrassen met zeezicht, overdekte parkeerplaats, airconditioning, zonnepanelen (collector), gemeenschappelijk zwembad, speeltuin voor de kids.
Geografisch
Region Andalucía Province Almería Costa Locatie San Juan De Los Terreros Postcode 04648
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Appartement te koop in Murcia (Spanje, Costa Cálida)TOPPER
Appartement te koop in Murcia (Spanje, Costa Cálida)
 
 2
 2
€ 159.000,-