Appartement te koop in Rojales (Spanje, Costa Blanca)

Kenmerken
TypeNew/ResalesResaleStatusLocatieRojalesPrijs€ 83.000,-Grondopp.120 m²Slaapkamers2Badkamers2Reference1431210
Indeling
Appartement te koop gelegen in de gemeente Rojales.
Het appartement bevindt zich op het gelijkvloers en heeft een grote woon-eetkamer, volledig ingerichte onafhankelijke keuken, aparte was-galerij, twee slaapkamers en twee badkamers. Het heeft ook een privékelder die is voorzien om vanuit de woonkamer te betreden en hierdoor kan één kamer of meerdere slaapkamers extra worden geïnstalleerd. Het appartement heeft ook een garage met capaciteit voor een voertuig of eventueel in de kelder waar dan plaats is voor twee voertuigen. 

Het appartement ligt op wandelafstand van diverse diensten, zoals bars, restaurants, winkels, supermarkten, een apotheek, een medisch centrum en nog veel meer. Tevens ligt dit appartement aan een voetgangersplein met een ideaal park voor de kleintjes. 
Technisch
Grondopp. 120 m² Availability Beschikbaar bij akte EPC-certificate In aanvraag EPC-value In aanvraag
Features
Environment
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Rojales Postcode 03170
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.


Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE

Geweldige luxe villa op 200 m van het strand! Op de begane grond zijn er 2 slaapkamers met eigen badkamer, woonkamer, eetkamer en open keuken met ontbijthoek, gastentoilet en nog een aparte badkamer. De bovenverdieping is voorzien van 3 slaapkamers met eigen badkamer en toegang tot een terras van ...

3
2
€ 529.000
145HW217 401