Appartement te koop in Rojales (Spanje, Costa Blanca)

Kenmerken

Type New/Resales Status Locatie Rojales Prijs € 165.000,- Slaapkamers 3 Badkamers 2 Reference 143514

Pand Omschrijving

Mooi en groot duplex appartement gelegen in het centrum van het dorp Rojales.
Deze duplex bezet de tweede en derde verdieping van het gebouw, met een totaal van 190m2 aan leefruimte en 100m2 terras,v olledig onafhankelijk, vrij uitzicht, met de zon en veel licht, met uitzicht op de grotten en bergen, met alle voorzieningen in de buurt zoals een school, medisch centrum, banken enz., en al parades, traditionele feesten voot de deur.
Het is een typisch Spaanse appartement, toch met grote buitenruimte, dat fungeert als een tuin, met oneindige mogelijkheden. Deze woning bestaat uit 3 ruime slaapkamers, een woonkamer met twee kamers van 45m2, balkon van 10 m2 aan de gevel, hal 30m2, keuken met bijkeuken en galerie, 2 badkamers, woonkamer – zolder met open haard met toegang tot een mooi terras van 80m2. Het beschikt over airconditioning koud/warm, pre-installatie voor muziek in het ganse huis en voor alarm, heeft een geblindeerde voordeur van eerste kwaliteit, marmeren vloer, massief houtwerk, etc.

Indeling

Technisch

Availability Beschikbaar bij akte EPC-certificate In aanvraag EPC-value In aanvraag

Features


Environment

Geografisch

Region Province Costa Locatie
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.


Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE

Dit gezellige appartement met afgeschuinde daken heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 45 m² en is gelegen in het centrum van Torre del Mar in tweede lijn strand. Het appartement heeft 1 slaapkamer, 1 badkamer met bad en een woonkamer. De woonkamer bestaat uit een woon / eetkamer met airconditioning...

1
1
€ 138.000
144VK1816