Appartement te koop in Rojales (Spanje, Costa Blanca)

Kenmerken

Type New/Resales Status Locatie Rojales Prijs € 165.000,- Grondopp. 175 m² Slaapkamers 4 Badkamers 2 Reference 143513

Pand Omschrijving

Mooi appartement gelegen in het centrum van het dorp Rojales.
Dit beslaat de gehele eerste verdieping en het terras is op hetzelfde niveau. De woning is ongeveer 175 m² met een groot terras van 110 m². Deze woning heeft 4 ruime slaapkamers, een woonkamer van 45 m2, keuken met bijkeuken, badkamer en toilet. Het heeft ook airconditioning koud/warm en warm in het huis, pre-installatie voor muziek en alarm, Het appartement heeft een geblindeerde deur van kwaliteitsmateriaal, marmeren vloer, massief houtwerk, etc. Er is ook een barbecue-keuken buiten.
Het is een typisch Spaanse appartement, centraal gelegen in de stad, toch met grote buitenruimte, dat fungeert als een tuin, met oneindige mogelijkheden. Je heb uitzicht op de grotten en de bergen.
Alle voorzieningenzijn in de buurt zoals de school, medisch centrum, banken enz., en met alle traditionele feestelijkheden die passeren voorbij je deur.

Indeling

Technisch

Grondopp. 175 m² Availability Beschikbaar bij akte EPC-certificate In aanvraag EPC-value In aanvraag

Features


Environment

Geografisch

Region Province Costa Locatie
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.


Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE

Eerste lijn strand appartement. Appartement op de 2e verdieping, 1e lijn zee in St. Antoni de Calonge, liftgebouw, heeft 82m², 16m² terras aan zee, 3 slaapkamers en twee badkamers, keuken, kantoor. 25m². Een gesloten garage zit niet in de prijs....

3
2
€ 440.000
131473