Appartement te koop in Rojales (Spanje, Costa Blanca)

Kenmerken
TypeNew/ResalesResaleStatusLocatieRojalesPrijs€ 165.000,-Grondopp.175 m²Slaapkamers4Badkamers2Reference143513
Mooi appartement gelegen in het centrum van het dorp Rojales.
Dit beslaat de gehele eerste verdieping en het terras is op hetzelfde niveau. De woning is ongeveer 175 m² met een groot terras van 110 m². Deze woning heeft 4 ruime slaapkamers, een woonkamer van 45 m2, keuken met bijkeuken, badkamer en toilet. Het heeft ook airconditioning koud/warm en warm in het huis, pre-installatie voor muziek en alarm, Het appartement heeft een geblindeerde deur van kwaliteitsmateriaal, marmeren vloer, massief houtwerk, etc. Er is ook een barbecue-keuken buiten.
Het is een typisch Spaanse appartement, centraal gelegen in de stad, toch met grote buitenruimte, dat fungeert als een tuin, met oneindige mogelijkheden. Je heb uitzicht op de grotten en de bergen.
Alle voorzieningenzijn in de buurt zoals de school, medisch centrum, banken enz., en met alle traditionele feestelijkheden die passeren voorbij je deur.
Technisch
Grondopp. 175 m² Availability Beschikbaar bij akte EPC-certificate In aanvraag EPC-value In aanvraag
Features
Environment
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Rojales Postcode 03170
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.


Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE

Dit ruime dakappartement (79m2) met dakterras bestaaat uit een ruime en zeer heldere eetkamer woonkamer met toegang tot het zuidgerichte terras met zicht op het gemeenschappelijke zwembad. De keuken is voorzien van alle apparatuur (oven, magnetron, koelkast, vaatwasser, wasmachine en granieten werkblad). De woning heeft 3 slaapkamers met inbouwkasten. Er......

3
2
€ 99.000
130VDE0129