Appartement te koop in Los Montesinos (Spanje, Costa Blanca)

Kenmerken

Type New/Resales Status Locatie Los Montesinos Prijs € 71.200,- Slaapkamers 1 Badkamers 1 Reference 143BRE-OA01

Pand Omschrijving

Mooie appartementen gelegen in Los Montesinos.
Deze appartementen zijn verdeeld over 1 of 2 slaapkamers, afhankelijk van het model, 1 badkamer en een woonkamer met een Franse keuken. Ze zijn uitgerust met gepantserde voordeur, douchescherm, pre-installatie van centrale airconditioning, thermische zonne-energie door middel van zonnepanelen, enz. Het gebouw is verdeeld over 3 verdiepingen en heeft een lift en een gemeenschappelijk solarium.
Het is gelegen naast alle noodzakelijke voorzieningen, evenals het dorpsplein, gemeentehuis, gezondheidscentrum, groene zones, recreatieve voorzieningen en een breed etc. Los Montesinos is een typisch Spaans dorp, zeer rustig en met minzame mensen, zeer goed gelegen in het hart van de Vega Baja, 10 minuten naar Torrevieja en 30 minuten naar de internationale luchthaven van Alicante, met gemakkelijke toegang tot de N- 332 en de AP7.
Prijzen vanaf € 71.200

Indeling

Technisch

Availability Beschikbaar bij akte EPC-certificate In aanvraag EPC-value In aanvraag

Features


Environment

Geografisch

Region Province Costa Locatie Postcode 03187
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.


Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE

Appartementen in het stad centrum van Calpe, Noord Costa Blanca. Deze urbanisatie van 62 appartementen is perfect voor alle soorten gezinnen. Zowel voor de zomer en te leven het hele jaar door: gemeenschappelijke ruimtes uitgerust met zwembad, kinderbad, groene gebieden kunt u genieten van het buitenleven. Niet te vergeten de...

2
2
€ 248.500
1002657