Appartement te koop in Los Montesinos (Spanje, Costa Blanca)

Kenmerken

Type New/Resales Status Locatie Los Montesinos Prijs € 71.200,- Slaapkamers 1 Badkamers 1 Reference 143BRE-OA01

Pand Omschrijving

Mooie appartementen gelegen in Los Montesinos.
Deze appartementen zijn verdeeld over 1 of 2 slaapkamers, afhankelijk van het model, 1 badkamer en een woonkamer met een Franse keuken. Ze zijn uitgerust met gepantserde voordeur, douchescherm, pre-installatie van centrale airconditioning, thermische zonne-energie door middel van zonnepanelen, enz. Het gebouw is verdeeld over 3 verdiepingen en heeft een lift en een gemeenschappelijk solarium.
Het is gelegen naast alle noodzakelijke voorzieningen, evenals het dorpsplein, gemeentehuis, gezondheidscentrum, groene zones, recreatieve voorzieningen en een breed etc. Los Montesinos is een typisch Spaans dorp, zeer rustig en met minzame mensen, zeer goed gelegen in het hart van de Vega Baja, 10 minuten naar Torrevieja en 30 minuten naar de internationale luchthaven van Alicante, met gemakkelijke toegang tot de N- 332 en de AP7.
Prijzen vanaf € 71.200

Indeling

Technisch

Availability Beschikbaar bij akte EPC-certificate In aanvraag EPC-value In aanvraag

Features


Environment

Geografisch

Region Province Costa Locatie Postcode 03187
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.


Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE

Mooie nieuwe appartementen gelegen in Torrevieja. Het gebouw heeft 5 verdiepingen, bestaande uit 13 huizen. De appartementen kunnen met 1, 2 of 3 slaapkamers, een woonkamer, een open keuken en een badkamer met vloerverwarming zijn. De woning heeft een keramische vloer, pre-installatie van airconditioning, apparaten en elektrische rolluiken. Het gebouw...

2
2
€ 149.000
143BRE-AC13