Appartement te koop in Guardamar del Segura (Spanje, Costa Blanca)

Kenmerken
TypeNew/ResalesResaleStatusLocatieGuardamar Del SeguraPrijs€ 157.500,-Grondopp.112 m²Slaapkamers2Badkamers1Reference143367
Indeling
Zwembad 1
U bent op de zoektocht naar de perfecte woning? U wilt de mediterrane flair ervaren? Wij hebben precies de juiste woning voor u!
Dit ongelooflijk appartement is gelegen in een geweldige omgeving van Guardamar del Segura. Het strand en de jacht Haven en het mooie dennenbos aan de Rio Segura. Van alle kanten van het pand is een aangepaste onvergetelijk uitzicht op deze onuitsprekelijk prachtige omgeving. Hier kunt u de hele dag genieten van de zon of van een lange wandeling of fietstoch en alle sportieve activiteiten in de directe omgeving.
De woning heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer en op het tweede verdiep is er een 56 m² groot dakterras met eventuele mogelijkheid tot uitbreiding.
Technisch
Grondopp. 112 m² Availability Beschikbaar bij akte EPC-certificate In aanvraag EPC-value In aanvraag
Features
Environment
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Guardamar Del Segura Postcode 03140
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.


Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE

Eerste lijn strand appartement. Appartement op de 2e verdieping, 1e lijn zee in St. Antoni de Calonge, liftgebouw, heeft 82m², 16m² terras aan zee, 3 slaapkamers en twee badkamers, keuken, kantoor. 25m². Een gesloten garage zit niet in de prijs....

3
2
€ 440.000
131473