Appartement te koop in Finestrat (Spanje, Costa Blanca)

Kenmerken

Type New/Resales Status Locatie Finestrat Prijs € 230.000,- Grondopp. 17 m² Slaapkamers 3 Badkamers 2 Reference 142AAVBR Lux

Pand Omschrijving

Nieuwe luxeappartementen met uitzicht op zee in Benidorm. 
Nieuw project in Finestrat gebouwd op een perceel van 13.200 m2. Het project bestaat uit 52 luxe huizen: 8 bungalows op de begane grond met 2 slaapkamers; 8 bungalows met twee slaapkamers met solarium; 12 gelijkvloerse bungalows met tuin en 3 slaapkamers en 2 badkamers; 12 drie-slaapkamer appartementen met solarium; en ook 12 onafhankelijke villa’s met een perceel van 315-415 m2 en privé zwembad.
Ze zijn gebouwd met alle nieuwe technologieën en met materialen van hoge kwaliteit, vensters met panoramisch zicht en elektrische zonwering, zonnepanelen voor waterverwarming, vloerverwarming in de badkamers, pre-installatie van airconditioning, geïntegreerd sanitair en douchescherm, volledig ingerichte keuken, verlichting en parkeerplaats. 
Het gemeenschappelijk terrein, 5.000 m² groot, heeft 2 zwembaden: een 25 x 12 met een jacuzzi van 7 x 7 met een brug, oneindig uitzicht op zee en een bar bij het zwembad. De andere is een kinderbad eindigend als een strand. Er is ook een fitnessclub van waar je kan genieten van het prachtige uitzicht, sauna, douches, toiletten, natuurgras met meer dan 100 palmen en een speelpark met schommels.

Indeling

Technisch

Grondopp. 17 m²m² Built 75m² Availability Beschikbaar bij akte EPC-certificate In aanvraag EPC-value In aanvraag

Features


Environment

Geografisch

Region Province Costa Locatie Postcode 03509
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.


Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE

Villa te koop in San Javier (Spanje, Costa Cálida)

thumb image TOPPER
Nieuwe ontwikkeling van 17 vrijstaande villa's op slechts 900 meter van het strand van San Javier. Bij deze villa's heb je de mogelijkheid om te kiezen uit een indeling van 3 slaapkamers / 3 badkamers...
Type Villa Grondopp. 319 m²
New/Resales Nieuwbouw Slaapkamers 3
Transaction Te koop Badkamers 2
City San Javier Reference 143BRE-TH01
Prijs 325000€
Meer details