Appartement te koop in Finestrat (Spanje, Costa Blanca)

Overzicht
TypeAppartementNew/ResaleResaleStatusTe koopLocatieFinestratPrijs € 258.000,-Slaapkamers3Badkamers3Zwembad1Built74 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference1003018
Promotie: luxe gelijkvloers appartementen met groot terras.

Appartementen waarin lichte en gezellige ruimtes de boventoon voeren. De woningen hebben 3 slaapkamers met 3 badkamers. Alle woningen zijn voorzien van een ingerichte en uitgeruste keuken, open naar de woonkamer, waarin een groot raam toegang geeft tot het grote terras, dat een sensationeel uitzicht biedt op de gemeenschappelijke ruimtes van het wooncomplex en de skyline van Benidorm. Daarnaast omvatten ze onder meer geleide airconditioning, vloerverwarming in badkamers, domoticasysteem, led-verlichting en garageruimte.

Maar het meest opvallende zijn ongetwijfeld de gemeenschappelijke ruimtes om u een ontspannende omgeving te bieden, perfect geïntegreerd met de omgeving. De achterkant van het complex biedt een prettige groene omgeving, door een prachtig bos met kinder- en recreatiegebieden, waar je een rustige wandeling kunt maken naar het grote zwembad met wifi-verbinding. Het zwembad is verhoogd in twee hoogtes, die zijn verbonden door middel van een moderne waterval, waar u kunt genieten van een verfrissende duik in het bovenste gedeelte of ontspannen in de hangmatten in het onderste gedeelte. Daarnaast heb je een fitnessruimte waar je kunt sporten en een spa, waar je kunt ontspannen en voor je gezondheid kunt zorgen.
Features
AircoDomoticaOmheindFitness
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Finestrat Postcode 03509
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Nieuwbouw in Mijas Costa (Spanje, Costa del Sol)NEWBUILDTOPPER
Nieuwbouw in Mijas Costa (Spanje, Costa del Sol)
 
 2
 
€ 286.000,-