Appartement te koop in Elche (Spanje, Costa Blanca)

Overzicht
TypeAppartementNew/ResaleNieuwbouwStatusTe koopLocatieElx/Elche (03200)Prijs € 346.000,-Slaapkamers2Badkamers2Zwembad1EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference143BRE-UM09
De urbanisatie is een residentieel complex op een bevoorrechte plaats: met uitzicht op de Middellandse Zee, in een omgeving van beschermde natuurgebieden en met een uitstekend netwerk van diensten en communicatie. Het complex is omgeven door een strand van kristalhelder water en bijna 3 kilometer fijn zand, gouden en exotische duinen ... een paradijs binnen het bereik van bewoners die hun sport willen beoefenen in de zee en genieten van heeft van vrije tijd in het nautische en recreatieve station voor het complex.
Een andere attractie van de omgeving is het natuurgebied dat zowel de duinen als het stolsel de galvany vormt, dat opvalt door zijn grote ecologische waarde en het reservaat van beschermde vogelsoorten.
Wat toewegen betreft, bevindt deze residentie zich op een strategische as: een paar kilometer van Alicante, Elche en Santa Pola, vlakbij de jachthaven, de treinstations en 5 minuten van de internationale luchthaven die verbonden is met de belangrijkste Europese hoofdsteden. In de directe omgeving is er een uitgebreid netwerk van sociale en gezondheidsdiensten met gemakkelijke toegang tot het ziekenhuis, winkelgebieden, recreatiegebieden en golfbanen.
In deze bevoorrechte enclave bevindt zich de urbanisatie, een avant-gardistische woonwijk van hoge kwaliteit met uitzicht op de zee.

De appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers, badkamer, keuken en eetkamer ontworpen met alle comfort en verfijnde smaak om het dagelijks leven aangenamer te maken. De penthouse appartementen hebben een solarium van tussen de 71 m2 en 2 slaapkamers en 123m2 van 3 slaapkamers met pergola, barbecue, wastafel, douche en jacuzzi. De begane grond appartementen hebben een kelder van 50m2 tussen 2 slaapkamers en 95m2 met 3 slaapkamers.
Deze charmante appartementen hebben ook grote terrassen. De afwerking is van topkwaliteit met inbouwkasten, dichte deuren, video-intercom, privéberging in de kelder en ondergrondse parkeergarage met directe toegang per lift.

Het woonaanbod wordt aangevuld met de aantrekkelijke faciliteiten van de urbanisatie van meer dan 24.000 m2. Een urbanisatie, volledig gesloten, waar voor jongsten een speelruimte is voorzien om onvergetelijke momenten door te brengen in een veilige omgeving. Het heeft 4 zwembaden waarvan één 5x20m met twee banen om te zwemmen; de overige drie met elk bijna 200 m² wateroppervlakte, twee paddlebanen en een sportzaal, kleedkamers en tuinzones.

Kortom, een ideale plaats om te wonen met alle comfort, omgeven door zon, strand en natuur.
Prijzen vanaf € 182.000,-
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Elx/Elche (03200) Postcode 03200
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Resale Appartement Te koop in Sant Antoni De Calonge in Spanje, gelegen aan de Costa BravaTOPPER
Appartement te koop in Sant Antoni de Calonge (Spanje, Costa Brava)
 
 3
 2
€ 420.000,-