Appartement te koop in Desert Springs Golf Resort (Spanje, Costa de Almeria)

Overzicht
TypeAppartementNew/ResaleResaleStatusTe koopLocatiePalomares (04618)Prijs € 139.000,-Slaapkamers2Badkamers2EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference130DS0110
Deze appartementen met twee slaapkamers bevinden zich op een binnenplaats in Spaanse stijl met een gemeenschappelijk zwembad. Ze profiteren van uitzicht over de prachtig aangelegde gemeenschappelijke tuinen.

Elk appartement heeft houten en ijzeren veranda's en balkons en een schat aan aantrekkelijke details inclusief prachtig uitzicht op de bergketens en de zee vanaf het keukenterras. De hoogwaardige afwerking omvat onder andere een aantrekkelijk betegelde badkamer en doucheruimte, natuurlijke houten binnenschrijnwerkerij en balken, een semi-open keuken met granieten werkblad, oven, vitrokeramische kookplaat, combi koelkast / vriezer en wasmachine, ingebouwde spiegelkasten in de slaapkamers, hoge kwaliteit sanitair ....

DE INTRODUCTIEPRIJS omvat eveneens een Niet-Resident Resort-lidmaatschap bij de Desert Springs Golf Club inclusief maximaal één extra volwassen partner en twee kinderen. Dit heeft een huidige totale waarde van meer dan 31.800 euro, zoals gespecificeerd in de brochure "Desert Springs Resort". Geïnteresseerden moeten alleen de jaarlijkse inschrijvingskost aanvragen en betalen binnen een maand na de datum van ondertekening van de akte.

Elk appartement mag gebruik maken van de overdekte parkeerplaatsen, tuinen en zwembaden; allemaal onderhouden door de Las Sierras Community.

* Deze prijslijst bevat niet de BTW (10%). De beschikbaarheid was correct op het moment van uitgifte van deze prijslijst, maar kan dit niet worden gegarandeerd. Gelieve ons hiervoor te contacteren. Getoonde afbeeldingen zijn willekeurig gekozen foto´s van een afgewerkt appartement.
Environment
Golf
Geografisch
Region Andalucía Province Almería Costa Locatie Palomares (04618) Postcode 04618
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Nieuwbouw in San Miguel de Salinas (Spanje, Costa Blanca)NEWBUILDTOPPER
Nieuwbouw in San Miguel de Salinas (Spanje, Costa Blanca)
 
 2
 2
€ 106.900,-