Appartement te koop in Dénia (Spanje, Costa Blanca)

Overzicht
TypeAppartementNew/ResaleResaleStatusTe koopLocatieDéniaPrijs € 212.000,-Slaapkamers3Badkamers1Zwembad1Built121 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference142D0548
Een mooie duplex, koket met dubbele hoogte in de woonkamer en met veel ruimte. Het heeft 3 slaapkamers, woonkamer, keuken, 1 badkamer en 2 terrassen, het bovenste met totale privacy en uitzicht op de zee en de woonkamer met prachtig uitzicht op de tuin en gedeeltelijk op de zee. Een parkeerplaats en berging zijn voorzien in de kelder. Er is centrale A/C.
Het is gelegen in een rustige en vertrouwde urbanisatie, met prachtige tuinen en een zwembad. Het appartement ligt in een hoek van de urbanisatie, heeft uitzicht op het noorden, oosten en westen, waardoor het ideaal is voor zomerverblijven.
Het prachtige zandstrand ligt op 300 meter afstand, zonder de weg over te steken, dan gemakkelijk voor de kleintjes. Een grote Consum-supermarkt en de bushalte naar Denia (4,5 km) gelegen tegenover de urbanisatie. De apotheek is op 200 meter.
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Dénia Postcode 03700
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Nieuwbouw Villa Te koop in Sant Antoni De Calonge in Spanje, gelegen aan de Costa BravaNEWBUILDTOPPER
Villa te koop in Sant Antoni de Calonge (Spanje, Costa Brava)
 1056
 4
 4
€ 950.000,-