Appartement te koop in Denia (Spanje, Costa Blanca)

Overzicht
TypeAppartementNew/ResaleResaleStatusTe koopLocatieDéniaPrijs € 395.000,-Slaapkamers3Badkamers2Zwembad1Built265 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference1003029
Moderne appartementen in La Sella met 3 slaapkamers en een groot terras om te genieten van het uitzicht op de zee en de natuurlijke omgeving. Uitgerust om het comfort en de energie-efficiëntie te verbeteren.

Appartementen met 3 slaapkamers en 2 badkamers, allemaal met toegang tot een terras tussen 37 en 111 m2 om te genieten van het uitzicht op de Middelandse Zee en de vallei. Een open keuken naar de woon-eetkamer die wordt uitgebreid met de veranda op het terras, kleine details die deze appartementen uniek maken. Uitgerust met vloerverwarming, gekanaliseerde warm-koude airconditioning, productie van sanitair warm water met het zeer energiezuinige hybride Ecodan-systeem, toptoestellen inbegrepen, technische verlichting, alarm, ventilatiesysteem, domotica en lift.

Gemeenschappelijke ruimtes om te ontspannen, met binnen- en buitenzwembaden, terrassen en tuinen, evenals een eigen spa-wellness in elk gebouw. Bij La Sella Golf Resort, met 24/7 bewaking, 27-holes golfbaan, 5-sterrenhotel, tennis- en paddle-tennisbanen, manege, restaurants.

Prijzen vanaf 359.000 €.
Features
AircoAlarmDomoticaLiftVloerverwarming
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Dénia Postcode 03700
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Nieuwbouw Huis Gereserveerd in Roldán in Spanje, gelegen aan de Costa CálidaNEWBUILDgereserveerd
Nieuwbouw in Roldan (Spanje, Costa Calida)
 165
 2
 2
€ 174.950,-