Appartement te koop in Calpe (Spanje, Costa Blanca)

Overzicht
TypeAppartementNew/ResaleResaleStatusTe koopLocatieCalpePrijs € 402.800,-Slaapkamers3Badkamers3Zwembad1Built165 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference1002990
Prachtige duplex penthouse, gebouwd in 2004 en nu gerenoveerd. Prima gelegen op de eerste lijn van Levante strand. Het heeft 3 slaapkamers, 3 badkamers, een aantrekkelijke woonkamer, een ingerichte keuken en een prachtig open terras van 62 m2 verdeeld over twee verdiepingen.

Reeks van vier appartementsgebouwen, gelegen op de eerste lijn van het strand op slechts 1 km van de Rots van Ifach, waar u genieten van de promenade, evenals de vissershaven en slechts 2,5 km vindt u het stadscentrum. De woningen hebben appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers, evenals duplex penthouses. In de gemeenschappelijke ruimtes heeft het garages, parkeerplaatsen, zwembaden en tuinen. Op de eerste verdieping is er de woonkamer, de keuken, twee slaapkamers, twee badkamers en een overdekt terras van 43 m2. De tweede verdieping bestaat uit een andere slaapkamer, een badkamer en een prachtig open terras dat een ongelooflijk uitzicht op de Middellandse Zee biedt. De immuebe is volledig ingericht en heeft in al zijn kamers kasten gemonteerd. De totale oppervlakte is 168 m2. Maatwerk en modernisering van het appartement inbegrepen in de prijs.
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Calpe Postcode 03710
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Nieuwbouw Villa Te koop in San Javier in Spanje, gelegen aan de Costa CálidaNEWBUILDTOPPER
Villa te koop in San Javier (Spanje, Costa Cálida)
 239
 3
 2
€ 304.000,-