Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /data/sites/web/uwhuisinspanjeeu/www_before_autogit/wp-content/themes/noo-citilights/layouts/noo-property-detail.php on line 8

Appartement te koop in Benahavis (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken

Type New/Resales Status Locatie Benahavis Prijs € 280.000,- Slaapkamers 2 Badkamers 2 Reference 138ap0854

Pand Omschrijving

Luxe appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers in een zeer prestigieuze wijk in Benahavis, dicht bij de golfbaan van Atalaya.
Het appartement is zeer licht met een grote woon- en eetkamer en een terras allemaal gebouwd met de beste kwaliteit materiaal. Inbegrepen in de prijs een parkeerplaats en een berging. 
Het complex bestaat uit 66 moderne appartementen omgeven door tropische tuinen, een speelruimte voor kinderen en een ongelooflijk gemeenschappelijk zwembad, een fitnessruimte en een spa. 

Indeling

Zwembad 1

Technisch

Built 102m² EPC-certificate In aanvraag EPC-value In aanvraag

Features


Environment

Geografisch

Region Province Costa Locatie Postcode 29679
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.


Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE

Nieuw wooncomplex, dat twee bouwfasen heeft, bestaat uit 154 woningen, parkeerplaatsen, opslagruimten en winkelgebieden. Deze eerste fase bestaat uit 62 appartementen, gemeenschappelijk zwembad, barbecue en tuin met speeltuinen. Deze prachtige woonwijk wordt gekenmerkt door woningen te hebben voorzien van distributies en afwerkingen in overeenstemming met de huidige tijd, ontworpen om...

2
2
€ 123.500
143BRE-AI01