Appartement te koop in Altea (Spanje, Costa Blanca)

Overzicht
TypeAppartementNew/ResaleResaleStatusTe koopLocatieAlteaPrijs € 449.000,-Slaapkamers3Badkamers2Zwembad1Built240 m²Inhab150 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueBReference142A0741
Ruim appartement met panoramisch uitzicht op zee in Altea Hills. 

Het appartement heeft in totaal 240 m2, waarvan het appartement zelf 150 m² groot is en is voorzien van een spectaculair terras van 90 m2 met jacuzzi en een uitzonderlijk uitzicht op de Middellandse Zee. Het heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers, woonkamer, keuken, terras, inkomhal zeer helder en volledig open voor de woonkamer en keuken, van waaruit we het prachtige uitzicht en het ongeëvenaarde licht van dit deel van de Middellandse Zee al kunnen waarderen.

Bij het betreden van het appartement vinden we een grote inkomhal, De twee slaapkamers zijn zeer ruim, beide hebben grote inbouwkasten en beklede kasten. De grootste slaapkamer heeft een en-suite badkamer. Het is in een perfecte staat van gehouden, instapklaar! Het heeft airconditioning met een warme en koude luchtpomp en is gelegen in de Altea Hills-urbanisatie, op 5 minuten van de nautische haven van Campomanes. De woning wordt aangeboden met een garage en berging en is ook beschikbaar voor korte termijn verhuur (minimaal 1 week).

De urbanisatie is gesloten, met 24 uur per dag beveiliging en conciërgedienst. fitnessruimte, zomer- en winterzwembaden, sauna, grote gemeenschappelijke en groene gebieden.

De gemeente Altea ligt aan de Middellandse Zeekust van het Iberisch schiereiland, ten noorden van de regio Marina Baja. De gemeente wordt omringd, van zuid naar noordoost en met de klok mee, door de gemeenten: Alfaz del Pi en La Nucía, Callosa de Ensarriá, Jalón, Benisa en Calpe. De laatste drie zijn gemeenten die behoren tot de regio Marina Alta. Altea onderhoudt nauwer contact met Alfaz del Pi, La Nucía en Callosa de Ensarriá, aangezien in het noordelijke deel de Sierra de Bernia ligt die als natuurlijke barrière dient, evenals een grens tussen de regio's Marina Baja en Alta.

De Greenwich-meridiaan loopt door het noordelijke deel van de gemeente en door de baai. Altea klimaat is een warm en gematigd semi-aride klimaat (Köppen: BSh), beïnvloed door de Middellandse Zee omdat de zeebries het gevoel van warmte tempert. Het klimaat is droog en ontvangt gemiddeld 494 mm regen per jaar. Het verschil tussen de droogste en de natste maand qua neerslag is 73 mm. Altea geniet meer dan 3.000 zonuren per jaar en de gemiddelde jaartemperatuur is 18,3 ° C, de variatie in jaartemperatuur is ongeveer 15,3 ° C. Eind juli en een groot deel van de maand augustus, de effect genaamd "tropische nacht" treedt op (minimum boven 22 ° C). De straten van de stad dalen langzaam af richting zee. Daarin vallen kleine witgekalkte huizen op. Dit kenmerk van het stedelijke landschap heeft Altea tot een plek gemaakt voor vakantierust en pensionering voor gepensioneerden.

De gemeente heeft twee havens, één om te vissen en de andere om te sporten, de laatste beter bekend als Club Náutico de Altea. In de omgeving is de promenade, uitgebreid in het tweede decennium van de 21e eeuw, die loopt van de haven tot het oude vissersdorp, met veel winkels, cafés, restaurants met zomerterrassen en een drukke straatmarkt, waar ze ambachtelijke producten kunnen kopen . Overblijfselen van een kasteel en de kerk van Nuestra Señora del Consuelo zijn bewaard gebleven.

Altea wordt beoordeeld als een van de mooiste dorpen aan de Costa Blanca.
Features
AircoLiftBemeubeld
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Altea Postcode 03590
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Nieuwbouw Villa Te koop in Ciudad Quesada in Spanje, gelegen aan de Costa Blanca-ZuidNEWBUILDTOPPER
Villa te koop in Ciudad Quesada (Spanje, Costa Blanca)
 230
 2
 2
€ 288.000,-