Appartement te koop in Altea (Spanje, Costa Blanca)

Overzicht
TypeAppartementNew/ResaleResaleStatusTe koopLocatieAlteaPrijs € 585.000,-Slaapkamers3Badkamers2Zwembad1Built137 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueEReference1002769
Prachtig penthouse met mooi zeezicht, volledig renoveerd, gelegen in Altea Hills.
Dit hoek-appartement, volledig gerenoveerd met topmaterialen heeft veel lichtinval, en is zeer smaakvol ingericht. De ruime woonkamer in L-vorm, heeft een open keuken met eiland, en toegang tot een groot terras. Er zijn 3 dubbele slaapkamers, 2 met badkamer ensuite en een gastentoilet. Een mooie extra is het dakterras. Alle terrassen zijn bedekt met houten vloeren. De tijdloze meubelen passen perfekt in het interieur. Het gebouw heeft een mooi onderhouden tuin met zwembad.
Altea Hills, één van de meest prestigeuse urbanisaties aan de Costa Blanca, beschikt over een 24 h bewakingssysteem. Slechts 5 mins. rijden naar de supermarkt en de luxueuse jachthaven Marina Greenwich, 10 mins naar het centrum van Altea, en slechts 35 min naar Alicante luchthaven. Optioneel is er een zeer ruime parkeerplaats in de kelderverdiepeing van het gebouw, waar een grote auto, fietsen en moto gemakkelijk passen.
Features
AircoBemeubeld
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Altea Postcode 03590
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Nieuwbouw Appartement Te koop in Orihuela-Costa in Spanje, gelegen aan de Costa Blanca-ZuidNEWBUILDTOPPER
Appartement te koop in Orihuela Costa (Spanje, Costa Blanca)
 0
 2
 2
€ 174.000,-