Nieuwbouw te koop in Nerja (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Prijzen vanaf € 209.950,-Prijzen tot € 629.950,-Tuin1Zwembad1Referentie105DEV004
Schitterende en sfeervolle nieuwbouwwoningen in Nerja. 

Dit project is gelegen in het mooiste deel van de Costa del Sol: Nerja, badend in het zonlicht en de Middellandse Zee. De gemiddelde jaartemperatuur bedraagt hier 20º !!!

Het subtropische klimaat en de 320 zonnige dagen per jaar maken van Nerja een paradijselijke plek om te ontspannen en te genieten van de stranden, natuurlijke landschappen en alle soorten voorzieningen: talrijke restaurants (nationale en internationale), onnoemelijk veel terrasjes, pittoreske winkeltjes en uitgaansgelegenheden. Hier verveelt u zich nooit !!!

De prachtige stranden en baaien hebben wit zand en kristalhelder water die zich uitstrekken over 13 kilometer kustlijn verdeeld over verschillende stranden die de moeite waard zijn om te verkennen en er te genieten van dit prachtig klimaat.

De binnenstad is authentiek, in moorse stijl en vol met terrasjes en boutiekjes. Heerlijk om hier te vertoeven en te genieten.

DE RESIDENTIE

Deze prachtige residentie - te koop op plan - biedt appartementen aan met 1 en 2 slaapkamers, ontworpen met zorgvuldige details en met materialen van de hoogste kwaliteit. Er zijn ook enkele sensationele dakappartementen met solarium, 1 ervan beschikt zelfs over 3 slaapkamers.

Alle appartementen hebben brede ramen in de woonkamer en in de hoofdslaapkamer met toegang tot de grote terrassen om te genieten van het uitzicht op de zee en de natuur. Deze grote vensters laten veel licht binnen in de woning.

De open keuken is volledig geïnstallerd met kasten en keukentoestellen van uitstekende kwaliteit. De hoofdslaapkamer beschikt steeds over een ensuite badkamer en in sommige gevallen over een dressingroom, zoniet zijn er ingebouwde kleerkasten net zoals in de andere slaapkamer. De tweede badkamer wordt ingericht met een douche net zoalsl de andere badkamer. De woning beschikt over centrale airconditioning.

Garageplaatsen en bergingen zijn beschikbaar.

De residentie is ontworpen in een aantrekkelijke, zeer moderne stijl. Gemeenschappelijke ruimtes zullen worden aangelegd met plantensoorten, sfeerverlichtingssysteem en een prachtig gemeenschappelijk, verwarmd zwembad met geïntegreerde onderwaterverlichting en een sensationele waterval.

Dit is werkelijk een buitengewone luxe residentie in een prachtige omgeving van rust en welzijn waar we kunnen genieten van aangename wandelingen en ontspannende baden onder de mediterrane zon.

DE APPARTEMENTEN

Het gebouw bestaat uit 2 blokken. Blok 1 bevindt zich onderaan en beschikt over gelijkvloers, eerste verdiep en tweede verdiep (penthouse). Blok 2 bevindt zich schuin achter en boven de eerste blok en bestaat eveneens uit gelijkvloers, 1e en 2e verdiep (penthouse).

Het zwembad bevindt zich tussen de 2 blokken.
 
 
Geografisch
RegioAndalucíaProvincieMálagaCostaCosta del Sol-OostGemeenteNerjaPostcode29780
Enkele voorbeelden van panden in dit project:
Nieuwbouw te koop in Nerja (Spanje, Costa del Sol)NEWBUILD
Nieuwbouw te koop in Nerja
(Spanje, Costa del Sol)
€ 209.950,-
1
1