Nieuwbouw te koop in La Cala de Mijas (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Bouwjaar2021Prijzen vanaf € 399.000,-Prijzen tot € 1.199.000,-Referentie163DEV001
Voorzieningen
AircoVloerverwarming
Omgeving
ZeezichtGolf

Nieuwbouw appartementen met uitzicht op zee en de golfbaan.

Fantastische en luxe nieuwbouwproject met uitzicht op zee en de golfbaan gelegen in La Cala Golf Resort, Mijas op slechts 77 luxe appartementen, verdeeld over een groot resort van 17.200m2. Met een mix van hedendaagse architecturale stijl, geavanceerde interieurindelingen, heerlijke wellnessfaciliteiten en directe verbindingen met de natuur is er geen betere plek om thuis te noemen.

Er zijn fantastische recreatieve, sociale en golffaciliteiten waarvan u direct kunt genieten bij de naburige Calanova Golf Club. Bewoners worden een integraal onderdeel van deze bevoorrechte lokale gemeenschap dankzij de eerstelijnspositie van zowel het veld als het uitstekende clubhuis.

Het biedt een hoge levensstandaard voor zijn bewoners, omgeven door de natuur en met uitmuntendheid afgewerkt. Genietend van een panoramisch uitzicht op zee, een ongeëvenaard uitzicht op de golfbaan en sensationele functies zowel binnen als buiten, schenken de huizen u tevredenheid en welzijn in elk aspect van uw leven.

Het nauwe contact met de natuur, witte zandstranden en eindeloze zomerdagen plaatst deze fantastische ontwikkeling op een uiterst bevoorrechte locatie. Wij bieden u prachtige moderne woningen met ruime open indelingen en zorgvuldig ontworpen Scandinavische interieurs, waar u het hele jaar door kunt wonen en genieten van de mediterrane manier van leven.

Geografisch
Region Andalucía Province Málaga Costa Locatie La Cala De Mijas Postcode 29649
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *