Nieuwbouw te koop in Guardamar del Segura (Spanje, Costa Blanca)

Kenmerken
Prijzen vanaf € 289.000,-Prijzen tot € 749.000,-Tuin1Zwembad1Referentie158DEV021
Een venster naar de meest ontspannende en troostende zeebries.


We hebben het over dit nieuwe gebouwencomplex dat bestaat uit 3 torens met 9 woningen in elke toren, waar u kunt kiezen uit verschillende appartementen, allemaal aangepast aan uw behoeften.

Binnenkomen en je thuis voelen...
Dankzij het unieke en exclusieve ontwerp, waarin witte, donkere en warme tinten meesterlijk zijn gecombineerd, is het mogelijk de perfecte balans te vinden, met positieve sensaties als comfort, welzijn en het beste van alles: het behoren en voelen tot een huis, uw thuis.

De appartementen hebben 3 of 4 slaapkamers en 2 of 3 badkamers. De gelijkvloersen zijn optioneeel met een privé-zwembad op het grote terras. En het penthouse heeft 4 prachtige kamers met grote ramen met het beste uitzicht op zee en enorme terrassen waar u een buitenkeuken kan installeren en een zwembad met douche. Bovendien is het solarium voorzien met pre-installatie voor een jacuzzi.

Als bewoner geniet je van een een rustige groene buitenzone met een gemeenschappelijk zwembad en als extra een fitnessruimte om in vorm te blijven en een supergezonde levensstijl te leiden.

Gemakkelijk bereikbaar en alles dichtbij...
Zeer dicht bij de appartementen bevinden zich faciliteiten die uw dagelijks leven zullen vergemakkelijken, zoals supermarkten, bars, restaurants, scholen, apotheken... Dat maakt dit mooie complex even geschikt als vakantiehuis, met leuke strand- en zwembadplannen of als permanente woning, waar u een nieuw leven onder de zon kunt opbouwen.

Het is tevens gelegen op slechts 1000 meter lopen van de beste stranden van Guardamar en 5 minuten rijden van La Mata en zeer dicht bij de lagunes van Torrevieja.
 
 
Geografisch
RegioValenciaProvincieAlicanteCostaCosta Blanca-ZuidGemeenteGuardamar Del SeguraPostcode03112
Enkele voorbeelden van panden in dit project:
Nieuwbouw te koop in Guardamar del Segura (Spanje, Costa Blanca)NEWBUILD
Nieuwbouw te koop in Guardamar del Segura
(Spanje, Costa Blanca)
€ 299.000,-
3
2