Nieuwbouw te koop in Estepona (Spanje, Costa del Sol) – Uw Huis in Spanje

Nieuwbouw te koop in Estepona (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Prijzen vanaf € 1.895.000,-Prijzen tot € 2.550.000,-Tuin1Zwembad1Referentie163DEV002
Deze residentie is ontworpen om de overgang binnen-buiten te maximaliseren, waarbij natuurlijk licht door elke hoek van de woning vloeit. Deze ruime villa's zijn verdeeld over 2 verdiepingen en heeft een dubbel hoog plafond in de woonkamer waardoor het mediterrane zonlicht de hele dag door binnen komt.

Ontspanning begint vanaf het moment dat u thuiskomt. Het open ontwerp van onze villa's benadrukt de relatie tussen exterieur en interieur, waardoor een unieke harmonieuze ruimte ontstaat. Vanuit uw tuin kunt u genieten van het prachtige uitzicht op zee en de golf en de meest adembenemende zonsondergangen.

Golfresort...

In eerste fase is het een luxe ontwikkeling van 3 unieke privévilla's op een beveiligd omheind golf- en country club resort. Elke villa heeft een ononderbroken uitzicht op de Middellandse Zee en de kustlijn van Afrika, terwijl ze frontaal op de 4e en 5e holes van de La Resina-golfbaan liggen.

Elke villa is zorgvuldig ontworpen om zich aan te passen aan de levensstijl van vandaag en combineert de nieuwste domotica, een privélift en zes exclusieve uitgaansgebieden en extra betaalbare pakketten die beschikbaar zijn om uw droomhuis te realiseren, waaronder een fitnessruimte, een thuisbioscoop en een volledige spa.

Design...

Elk uniek detail van uw villa is ontworpen om van uw huis een kunstwerk te maken. Het ontwerp van elke villa is zorgvuldig gepland om het comfort te bieden dat vereist is voor het moderne leven van vandaag, het entertainment dat wordt gevraagd van een recreatiewoning aan de Costa del Sol en de betrouwbaarheid en kwaliteit die verwacht wordt in het luxe vastgoedsegment.

Comfort...

Lekker loungen bij de sensuele vuurplaats met open vlam, de sfeerverlichting overal, de snelle internettoegang om verbonden te blijven met de buitenwereld, elke comfortfunctie en optionele toevoeging die u kiest om uw huis op maat te maken, is verwerkt om een ingetogen glamour te creëren naar uw villa en maakt uw leven uiterst comfortabel.

Peace of Mind...

We begrijpen hoe belangrijk het is om met volledige gemoedsrust te leven. Vanaf het moment dat u door de boog van La Resina gaat, zult u er zeker van zijn dat uw huis en gezin veilig zijn. Elke woning is beveiligd met alarm- en camerabeveiligingssystemen.

Kwaliteit...

Deze luxe villa's worden gebouwd met alleen de beste materialen en kwaliteiten van de hoogste standaard.
 
 
Geografisch
RegioAndalucíaProvincieMálagaCostaCosta del Sol-WestGemeenteEsteponaPostcode29680
Enkele voorbeelden van panden in dit project:
Nieuwbouw te koop in Estepona (Spanje, Costa del Sol)NEWBUILD
Nieuwbouw te koop in Estepona
(Spanje, Costa del Sol)
€ 1.895.000,-
4
4
960