Nieuwbouw te koop in Benahavis (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Prijzen vanaf € 294.000,-Prijzen tot € 418.000,-Tuin1Zwembad1Referentie138IMDEV195
Uniek wooncomplex in het binnenland van de Costa de Sol, omgeven door golfbanen, op 15 minuten van Puerto Banus en de zee.

Benahavis is een nieuwe ontwikkeling met spectaculaire penthouses en begane grond met tuin in Benahavís, naast de rivier de Guadalmina. Huizen met 2 en 3 slaapkamers met een prachtig uitzicht, grote woonkamers met open keuken en buitengewone gemeenschappelijke ruimtes met zwembad. Wooncomplex in het binnenland van de Costa de Sol, omgeven door golfbanen, op 15 minuten van Puerto Banús en de zee.

Perfect ingekaderd in zijn omgeving, biedt het 75 woonentiteiten met 2 en 3 slaapkamers met ruime en lichte kamers die perfect zijn georiënteerd om te profiteren van het zonlicht en te genieten van de rust en vrede die de rivier de Guadalmina uitstraalt terwijl deze door Benahavís stroomt. Hiervoor hebben de kamers grote ruimtes, perfect verdeeld en met kamerhoge ramen.

Onder het brede aanbod van woningen kunt u kiezen tussen fantastische penthouses met terrassen met een spectaculair uitzicht of de begane grond met een tuin, ideaal om te genieten van uw vrije tijd en ook:
- Grote woonkamers met open keukens.
- Onoverdekte terrassen met uitzicht op de gemeenschappelijke ruimtes en de rivier de Guadalmina.
- Woningen met een uitstekend afwerkingsniveau.
- Airconditioning (aerotherm).
- Gemeenschappelijke ruimtes met zwembad.
- Parkeerplaats en berging inbegrepen in de prijs.

De woningen zijn reeds afgewerkt. Met First Occupancy licentie aanwezig!
 
 
Geografisch
RegioAndalucíaProvincieMálagaCostaCosta del Sol-WestGemeenteBenahavisPostcode29679