Nieuwbouw te koop in Benahavis (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Prijzen vanaf € 3.550.000,-Prijzen tot € 6.550.000,-Tuin1Referentie166DEV001
Voorzieningen
FitnessSpa

Unieke duplex woningen in een uitzonderlijke omgeving.

De gemeenschappelijke ruimte van 6.000 m2 beschikt over een enorm zwembad, een zonneterras en een aangelegde tuin, allemaal in een eigentijdse stijl welke dient als een perfecte omkadering voor deze unieke woningen in moderne stijl.

Een uniek concept van modern kwaliteitsdesign waarbij gebruik wordt gemaakt van nobele en natuurlijke materialen om een milieuvriendelijke en comfortabele sfeer te creëren.

De moderne gevel toont toewijding aan horizontaliteit in het buitenperspectief, een aanzienlijke dikke muurstructuur van natuursteen zorgt voor een grootse entree en een groot volume.

De huizen zijn comfortabel, functioneel en voorzien van een lange lijst van details. Dit zorgt voor exclusiviteit en identiteit en daarenboven vormen de woningen een warme en gastvrije plek waarbij nog steeds elke eigenaar de mogelijkheid geeft om zijn eigen stijl en persoonlijkheid te implementeren.

In het gemeenschappelijk sportcenter is een ruime voorziening van activiteiten. Je hebt de cardio- en krachtruimte, de crossfit zone, de spinning room, een basketbalveld, yoga & pilates ruimte en de golf simulator zone. Daarnaast is een co-working plaats voorzien, kan je genieten van de span, iets nuttigen in de GastroBar en een cinema zaal. De kleintjes kunnen zich uitleven in de Kid’s club.

Golffanaten, de dichtst bijzijnde golfclub is al op 3 minuten!

Geografisch
Region Andalucía Province Málaga Costa Locatie Benahavis Postcode 29679
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *