Nieuwbouw te koop in Algorfa (Spanje, Costa Blanca) – Uw Huis in Spanje

Nieuwbouw te koop in Algorfa (Spanje, Costa Blanca)

Kenmerken
Prijzen vanaf € 352.000,-Prijzen tot € 450.000,-Tuin1Zwembad1Referentie192DEV001
Villaproject gelegen in het prestigieuze La Finca Golf, aan de Costa Blanca Zuid.

Alle dagelijkse benodigdheden zijn te vinden op de golfbaan, met winkelfaciliteiten, Club House, 5*Hotel Spa, uitgaansgelegenheden en een golfschool. De belangrijkste stad Algorfa ligt op slecht

Beschikbare villa´s met 3 slaapkamers, 3 en-suite badkamers en solarium. De begane grond bestaat uit de woonkamer, eetkamer en keuken, evenals een gastentoilet. Het terras, de tuin en het zwembad zijn toegankelijk via de grote ramen in de woonkamer. Een tweepersoonsslaapkamer met eigen badkamer bevindt zich ook op deze verdieping. De overige 2 slaapkamers, met eigen badkamer en dressing, bevinden zich op de 1e verdieping.

Alle villa´s hebben voorgeïnstalleerde airconditioning, vloerverwarming in de badkamers, inbouwkasten, privézwembad, video-intercom, gemotoriseerde poort en parkeergelegenheid op het terrein met pré-installatie voor een oplaadpunt voor elektrische auto´s. De villa´s kunnen worden aangepast met de mogelijkheid om een kelder te bouwen, en/of een solarium in bepaalde modellen.s 2 minuten rijden met de auto en biedt een breder aanbod aan diensten. De fantastische stranden van Guardamar liggen op 15 minuten rijden van het project.
 
 
Geografisch
RegioValenciaProvincieAlicanteCostaCosta Blanca-ZuidGemeenteAlgorfaPostcode03169
Enkele voorbeelden van panden in dit project:
Nieuwbouw te koop in Algorfa (Spanje, Costa Blanca)NEWBUILD
Nieuwbouw te koop in Algorfa
(Spanje, Costa Blanca)
€ 376.000,-
3
3
260,3