Nieuwbouw te koop in Albir (Spanje, Costa Blanca) – Uw Huis in Spanje

Nieuwbouw te koop in Albir (Spanje, Costa Blanca)

Kenmerken
Prijzen vanaf € 371.000,-Prijzen tot € 890.000,-Tuin1Zwembad3Referentie201DEV001
Unieke woonresidentie die ruimtelijkheid, lichtinval, kwaliteit en een verdeling die de buitenruimten met het interieur verbindt.

De eerste fase telt 82 appartementen van 1, 2, 3 en 4 slaapkamers, van 80 m2 bebouwd plus terrassen en buitenruimten, met garage en berging.

Als er iets is dat de appartementen uniek maakt, dan zijn het wel hun grote tuinen op de begane grond en hun ruime terrassen, met oppervlaktes tussen de 20 en meer dan 130 m2, van waaruit u de zee en het natuurpark Sierra Helada kunt zien.

De residentie is gelegen op een perceel van 30.000 m2 in een volledig geconsolideerde omgeving en op de beste locatie van Playa del Albir.

Rondom de gebouwen en op verschillende niveaus van de binnenste urbanisatie komen verschillende sierfonteinen en verschillende zwembaden. Daarnaast zal het ook een verwarmd binnenzwembad hebben.

Naast de buitenbaden komt er een Pool Bar en een Sun Deck met ligstoelen, parasols en ander meubilair om in stijl te zonnebaden.

De residentie za een groente- en fruitboomgaard bevatten die de herinnering behoudt aan de oorsprong van de traditionele landbouw in het Albir-gebied waarin door middel van plantage in terrassen de grond agrarisch werd geëxploiteerd.

De tennis- en paddlebanen worden geïntegreerd in het landschap.

De ontwikkeling krijgt co-working en specifieke faciliteiten om te kunnen telewerken .

Binnen de residentie vindt u de diensten van een echt resort waar u kunt genieten van een comfortabele levensstijl met een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten zonder dit complex te verlaten.

De urbanisatie is opgevat als een ruimte zonder wegen voor voertuigen op de bovengrondse verdiepingen. Het kan alleen te voet of met de fiets worden afgelegd.
 
 
Geografisch
RegioValenciaProvincieAlicanteCostaCosta Blanca-NoordGemeenteAlbirPostcode03581
Enkele voorbeelden van panden in dit project:
Nieuwbouw te koop in Albir (Spanje, Costa Blanca)NEWBUILDTOPPER
Nieuwbouw te koop in Albir
(Spanje, Costa Blanca)
€ 371.000,-
2
2