Nieuwbouw in Sotogrande (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Year of Construction2021Prices from € 404.000,-Prices till€ 0,-Reference106DEVA298
Voorzieningen
Omheind
Omgeving
SchoolGolf

Deze appartementen zijn ideaalgelegen in het ‘La Reserva’ gebied van Sotogrande, dicht bij de La Reserva golfbaan en clubhuis, op 2,2 km afstand van de Sotogrande International IB School (gewaardeerd bij van de beste in Europa), omgeven door 3 golf cursussen (inclusief de locatie voor de Ryder Cup 1997, Valderrama), dicht bij winkels en restaurants, evenals het NH Sotogrande Hotel en 4,3 km van het strand.

De promotie, die bestaat uit 102 appartementen van een eigentijdse stijl, heeft drie soorten eigendommen: Garden Houses (4 in elk gebouw), Roof Gardens (twee in elk gebouw) en Penthouses (één in elk gebouw). In totaal zijn er 14 blokken van 7 eenheden en 1 blok van 4 eenheden. Er is ongeveer 15.000 m² aan gemeenschappelijke ruimte! (7.000 m² is een kurkeiken bos en 8.000 m² centraal gelegen is voorzien met zwembaden, paddle-tennisbanen en een fitnessruimte). Het perceel van 5 hectare is ook omgeven door groene zones en een dicht gebied van kurkeiken bomen.

Alle appartementen hebben ongeveer 200 m² bebouwde oppervlakte, plus ruime terrassen, prachtig ingedeeld met ruime en heldere kamers, grote woonkamers en keukens, evenals twee ondergrondse parkeerplaatsen. De gemeenschappelijke voorzieningen zijn onder meer buitenzwembaden, 2 paddle-banen, een fitnessruimte, loopbruggen door het aangrenzende bos en een wachthuisje met beveiligingsfaciliteiten.

Praktische informatie:
Momenteel worden in Sotogrande eigendommen van 200 m² bebouwde oppervlakte met kleinere terrassen verkocht aan prijzen 25% meer dan de prijzen hier. Houd er rekening mee dat die units, ook de modernste, gebouwd zijn sinds 2007, dus de prijszetting is hier zeer gunstig!

Geografisch
Region Andalucía Province Cádiz Costa Locatie Sotogrande (11310) Postcode 11310
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *