Nieuwbouw in Sotogrande (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Prices from € 290.000,- Reference 138DEV189
Features
Omheind
Environment
Commercial Public transport Golf

Exclusieve nieuwbouw penthousen en appartementen in La Marina de Sotogrande.

Dit project omvat twee gebouwen met respectievelijk 8 en 56 appartementen en een prachtig uitzicht op La Marina de Sotogrande. Gelegen in een gesloten gated community met zwembaden en tuinen.

Er zijn appartementen met 2 en 3 slaapkamers en ook de mogelijkheid om twee appartementen om te vormen tot een extra groot appartement met 4 of 5 slaapkamers en grote leefruimten.

Het wooncomplex in nautische stijl gaat op in het prachtige landschap van la Marina, naast de jachtclub. Geniet van uw nieuwe huis in een unieke omgeving in een van de meest prestigieuze woonwijken van Zuid-Spanje.

Gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, waarbij elk huis het beste heeft op het gebied van thermische en akoestische isolatie. Het gebouw heeft een energiecertificaat van klasse B.

Geografisch
Region Andalucía Province Cádiz Costa Locatie Sotogrande (11310) Postcode 11310
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.


Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

OTHER INTERESTING PROJECTS
NEWBUILD

Een toonaangevend project.  Dit project zal u betoveren met zijn ambitieuze architectuurontwerp en functionaliteit, met zijn gemeenschappelijke ruimtes bedoeld als de ideale ruimte voor ontspanning en plezier, waardoor u de privacy kunt behouden die u zoekt.

Ref: 138DEV046
Prijzen vanaf: € 140.000,-
Meer Details
NEWBUILD

Panoramisch uitzicht over de zee - Fuengirola.  82 exclusieve appartementen met een innovatief en avant-garde design, gelegen op een natuurlijke hoogte op een paar meter van het Reserva del Higuerón in Benalmádena, de locatie biedt een van de beste uitzicht op zee van Fuengirola. Deze 2 en 3 slaapkamer appartementen...

Ref: 138DEV044
Prijzen vanaf: € 326.000,-
Meer Details
NEWBUILD

Moderne villa's in Mirador del Paraiso. Mirador del Paraiso is een privécomplex met slechts één toegang die 24 uur per dag wordt bewaakt. De gemeenschap ligt op een unieke plek midden in de natuur. Het project omvat in totaal 13 villa's, instapklaar en met eigen beveiliging. Allemaal voorzien van 4...

Ref: 138DEV224
Prijzen vanaf: € 1.500.000,-
Meer Details