Nieuwbouw in San Roque (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Prices from€ 399.000,-Reference138DEV191
Voorzieningen
Omheind
Omgeving
Golf

Uitmuntende woningen met alle luxe van voorzieningen ter plaatse en een spectaculair uitzicht. 

Een woning in dit exclusief privé domein in San Roque Golf is met 3 en 4 slaapkamers en verdeeld over 2 of 3 verdiepingen, dit afhankelijk van de indeling. Vele hiervan zijn op het zuiden gericht, hebben privétuinen grenzend aan de golfbaan plus 2 parkeerplaatsen. In het pand worden we verwelkomd in een spectaculaire open woonkamer – eetkamer met een volledig ingerichte keuken. Het licht dat de hele kamer overspoelt, komt van grote extra grote ramen die naar het gedeeltelijk overdekte terras en de tuin leiden. Als we naar de eerste verdieping gaan, vinden we de grote slaapkamers en de badkamers, waarvan vele uitzicht bieden op het platteland. Op de bovenste verdieping kunt u genieten van een schitterend solarium. De woningen met 4 slaapkamers hebben een groot kantoor met een badkamer. Het comfort is het hele jaar door gegarandeerd in deze fantastische huizen dankzij een geweldig warm en koud airconditioningsysteem met hoge energie-efficiëntie die volledig stil is.

Elke eigendom is geïntegreerd in een prestigieuze golfbaan met 36 holes, in een benijdenswaardige omgeving als hoofdverblijf, vakantiehuis of een fantastische investering. Met slechts zesenveertig 3 en 4 slaapkamers vormen deze exclusieve woningen van een zeer hoge standaard een hoogstaande woonruimte waar u kunt genieten van rust en welzijn.

Geografisch
Region Andalucía Province Cádiz Costa Locatie San Roque Postcode 11360
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

OTHER INTERESTING PROJECTS
NEWBUILD

Appartementen en penthouses. Dit is een mooie residentiële ontwikkeling in Benalmádena Pueblo, één van de meest charmante plekjes van de Costa del Sol. Het project is gelegen in een rustige omgeving met een prachtig uitzicht op de zee en de bergen. Het heeft alle noodzakelijke diensten voor het dagelijks leven,...

Ref: 138DEV135
Prijzen vanaf: € 199.000,-
Meer Details
NEWBUILD

Ruime appartementen en semi-vrijstaande villa's in Santa Clara. Dit project ligt op een spectaculair perceel van 120.000 m2 en is volledig omringd door de golfbaan van Santa Clara. Het is een van de weinige masterplanontwikkelingen in Marbella en biedt kopers een uitgebreide keuze aan verschillende soorten onroerend goed, waaronder individuele...

Ref: 138DEV172
Prijzen vanaf: € 790.000,-
Meer Details
NEWBUILD

Het ontwerp is gebaseerd op de versmelting tussen de levensbehoeften van het dagelijkse leven en de prachtige omgeving waarin de villa is ingelijst. Het gebouw is gelegen op het hoogste deel van het perceel, om de open tuinruimte die de villa omarmt te maximaliseren.

Ref: 151DEV008
Prijzen vanaf: € 2.525.000,-
Meer Details