Nieuwbouw project in San Pedro Del Pinatar (Spanje, Costa Cálida)

Extra Information

Year of Construction 2020 Prices from € 141.950,- Reference 148DEV002

Features


Environment

Project Description

Ruime open woonkamer met 2 slaapkamers op een centrale locatie.
Slechts 8 ultramoderne maisonnettes in bungalowstijl naast het park in de populaire kustplaats San Pedro del Pinatar.
NU BESCHIKBAAR … Kies uit een model op de begane grond met off-road parking of een terras aan de voorzijde.

De voordeur komt uit in de grote open woonkamer met eethoek en aan de zijkant een grote “L” -vormige keuken – perfect voor die “tapas” -momenten gedurende de dag … Geniet van het natuurlijke zonlicht met de extra grote schuifdeuren aan de voorkant die massa’s toestaan van licht binnen. Aan de achterzijde is een familiebadkamer met wastafel, toilet en douche en 2 ruime slaapkamers – de hoofdslaapkamer heeft een en-suite badkamer. Beide slaapkamers hebben toegang tot het achterterras.

Penthouse-modellen … Een trap leidt u naar de bovenste verdieping met een groot betegeld privéterras, met toegangsdeur naar het pand. Net als de begane grond modellen een royale open lounge / eetkamer met de extra grote “L” -vormige keuken – 2 slaapkamers aan de achterzijde (master met en-suite). Toegang wordt verkregen tot het prive dak solarium vanaf de voorkant.

Slechts 8 beschikbaar op fase I – Alle eigendommen genieten van een gemeenschappelijke tuin met zwembad. Ook zijn er als bonus 8 opslagruimtes beschikbaar als een extra – ideaal om fietsen, ligstoelen enz. op te bergen.

Geografisch

Region Province Costa Locatie Postcode 30740
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.


Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

ENKELE PANDEN IN DIT PROJECT