Nieuwbouw project in San Javier (Spanje, Costa Cálida)

Extra Information

Year of Construction 2019 Prices from € 147.950,- Reference 148DEV004

Features


Environment

Project Description

Eigentijdse, stijlvolle moderne maisonnettes met gemeenschappelijk zwembad en een ondergrondse parkeergarage.

Perfect ontworpen … Slechts 22 prachtige woonentiteiten in 2 blokken met een gemeenschappelijke tuin en een zwembadzone in het midden. Deze moderne woningen bieden een ruime woonkamer met royale terrassen, verdeeld over 2 niveaus en de penthouses zijn “duplex-stijl” verdeeld over de bovenste 2 verdiepingen. Elke eigenschap wordt geleverd met een eigen ondergrondse parkeerplaats met opslagruimte-opties.

Een beveiligd modern complex met lift naar alle niveaus, privétuinen voor de huizen op de begane grond en terrassen voor woningen op de eerste en tweede verdieping. 2, 3 of 4 slaapkamers zijn hier beschikbaar … Extern uitgerust met keramische houten tegels en gladde witte rendersecties maken deze prachtige gebouwen echt tot een succes!

Perfect gelegen … Slechts 10 minuten lopen naar de populaire stranden van San Javier, 20 minuten rijden naar de stad Cartagena en 35 minuten van de nieuwe Covera (Murcia International Airport).

Perfect om te leven … Deze karakteristieke stijlwoningen bieden een ‘extra grote, royale’ sfeer met 2, 3 of 4 badkamers, open woonkamer en eetkamer, overdekte en open terrassen, 2 of 3 badkamers (hoofdslaapkamer en-suite), grote gemeenschappelijke tuinen met zwembad, lift, beveiligde toegangspoort en parkeergarage.

Geografisch

Region Province Costa Locatie Postcode 30730
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.


Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

ENKELE PANDEN IN DIT PROJECT