Nieuwbouw in Nueva Andalucia (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Prices from € 3.750.000,-Prices till€ 0,-Reference138DEV211
Voorzieningen
LiftVloerverwarmingSpa

Drie gloednieuwe villa’s in het hart van Nueva Andalucía. 

Gelegen in de golfvallei van Nueva Andalucia en op korte rijafstand van zowel Marbella als Puerto Banus. Deze zeer gewilde urbanisatie biedt een schat aan voorzieningen, van restaurants en health clubs tot internationale scholen en sportfaciliteiten.

Elke villa heeft 828m2 bebouwde leefruimte op een eigen percelen van 1.400m2. In totaal zijn er vijf grote slaapkamers, elk met hun eigen ensuite badkamer, inclusief de complete master suite op de eerste verdieping. De villa’s hebben een volledige bouwvergunning en voldoen aan alle milieu-eisen. Een combinatie van strak, stijlvol ontwerp, ultramoderne materialen en prachtige afwerking maken deze woningen uitzonderlijk elegant en comfortabel. De woonruimtes zijn zorgvuldig ontworpen om het beste uit de zuidwest-oriëntatie te halen met voldoende natuurlijk licht door de hele villa. Het comfort van de woonruimtes wordt verbeterd door de grote ramen die uitkomen op de terrassen en de aangelegde tuinen, waardoor een gevoel van binnen- en buitenleven ontstaat.

Er zijn een aantal uitzonderlijke extra functionaliteiten die het pand doen onderscheiden. Onder andere de autolift die auto’s van de oprit naar de ondergrondse garage omhoog en omlaag brengt, en het tegenstroomsysteem in het binnenzwembad ontworpen om statisch zwemmen mogelijk te maken naast een uitnodigende, met hout omzoomde Scandinavische sauna.

De veranda, terrassen en het buitenzwembad genieten van veel zon, terwijl het uitgebreide tuinhuisje met zijn ingebouwde barbecuekeuken het perfecte gebied biedt voor buitenactiviteiten, vergezeld van enkele spectaculaire zonsondergangen. Het uitgebreide bovenste terras voegt een frisse dimensie toe aan de villa’s. Geniet van de hot tub en zonnebaad in volledige privacy.

De villa’s zijn ontworpen met energiebesparing als prioriteit en thermische en akoestische isolatie is overal te vinden. De ramen zijn speciaal behandeld om de warmteoverdracht in en uit het huis te verminderen en het Daikin altherma-systeem verwarmt water voor vloerverwarming en sanitair gebruik met optimale efficiëntie.

Geografisch
Region Andalucía Province Málaga Costa Locatie Nueva Andalucia Postcode 29660
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *