Nieuwbouw in Nueva Andalucia (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Prices from € 445.000,-Prices till € 940.000,-Reference138DEV128
Voorzieningen
LiftOmheind

Appartementen met 2 en 3 slaapkamers tot 300 m² grootte.
We verkopen momenteel de laatste huizen van de eerste fase van het Minaret-project en nu heb je nu al de mogelijkheid om een ​​appartement te kopen op een droomlocatie in de tweede fase die deze bouwpromotor te koop aanbiedt. Een typisch mediterrane architectuur, ontworpen door een gerenommeerde groep architecten. Een perfecte combinatie van een landschap geïmpregneerd met zon, omgeven door tuinen en palmbomen, waar u ruime appartementen kunt vinden met grote terrassen met uitzicht op de golfvallei en met materialen van eerste kwaliteit in de constructie.
Minaret biedt appartementen met 2 en 3 slaapkamers tot 300 m² en terrassen waarmee u kunt genieten van een unieke plek in Marbella. Uitzonderlijke kwaliteiten die uw nieuwe huis zullen maken, een unieke en exclusieve plek die maar voor enkelen beschikbaar is.
Deze urbanisatie is het beste voorbeeld van aanpassing aan een unieke natuurlijke omgeving, vol met spectaculaire tropische tuinen van meer dan 13.000 m², een zwembad en een meertje.

Geografisch
Region Andalucía Province Málaga Costa Locatie Nueva Andalucia Postcode 29660
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *