Nieuwbouw in Nueva Andalucia (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Prices from€ 445.000,-Reference138DEV128
Voorzieningen
LiftOmheind

Appartementen met 2 en 3 slaapkamers tot 300 m² grootte.
We verkopen momenteel de laatste huizen van de eerste fase van het Minaret-project en nu heb je nu al de mogelijkheid om een ​​appartement te kopen op een droomlocatie in de tweede fase die deze bouwpromotor te koop aanbiedt. Een typisch mediterrane architectuur, ontworpen door een gerenommeerde groep architecten. Een perfecte combinatie van een landschap geïmpregneerd met zon, omgeven door tuinen en palmbomen, waar u ruime appartementen kunt vinden met grote terrassen met uitzicht op de golfvallei en met materialen van eerste kwaliteit in de constructie.
Minaret biedt appartementen met 2 en 3 slaapkamers tot 300 m² en terrassen waarmee u kunt genieten van een unieke plek in Marbella. Uitzonderlijke kwaliteiten die uw nieuwe huis zullen maken, een unieke en exclusieve plek die maar voor enkelen beschikbaar is.
Deze urbanisatie is het beste voorbeeld van aanpassing aan een unieke natuurlijke omgeving, vol met spectaculaire tropische tuinen van meer dan 13.000 m², een zwembad en een meertje.

Geografisch
Region Andalucía Province Málaga Costa Locatie Nueva Andalucia Postcode 29660
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

OTHER INTERESTING PROJECTS
NEWBUILD

Appartementen in Marbella. Natuur, rust, schoonheid, een zacht briesje en een indrukwekkend uitzicht op zee. Deze woorden beschrijven de omgeving van een unieke en uitzonderlijke vastgoedontwikkeling. Het ligt in de directe omgeving van "Duna La Adelfa", sommige beschermde stranden vanwege hun hoge milieuwaarde, en op slechts een steenworp afstand van...

Ref: 138DEV156
Prijzen vanaf: € 195.000,-
Meer Details
NEWBUILD

Het gevoel voor kwaliteit en mooi hedendaags design van deze stijlvolle ontwikkeling is duidelijk vanaf het moment dat u bij de ingang aankomt! Moderne stijl ontwikkeling, stijlvol ontworpen en gemaakt om optimaal te profiteren van de prachtige omgeving, het uitzicht en de levensstijl. Het is zoveel meer dan een luxe...

Ref: 138IMDEV042
Prijzen vanaf: € 245.000,-
Meer Details
NEWBUILD

Moderne villa in Ibiza-stijl.  

Ref: 157DEV019
Prijzen vanaf: € 541.815,-
Meer Details