Nieuwbouw in Mijas Costa (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Prices from € 497.500,-Prices till€ 0,-Reference138DEV213
Omgeving
Golf

Nieuwbouwproject van villa’s met 3 slaapkamers en uitzicht op de golf. 

Gelegen in la Cala Golf, bekend als een van de beste vakantie- en golfresorts in Andalusië, vanwege de ligging tussen de Middellandse Zee en het Mijas-gebergte, krijgt deze urbanisatie het beste van twee werelden.
Deze nieuwe villaontwikkeling bestaat uit villa’s met 3 slaapkamers, inclusief: perceel, gebouwde villa en zwembad + alle licenties en professionele kosten.

Dit project is omgeven door de natuur, heeft uitzicht op de golf, uitzicht op de bergen en is gelegen op slechts 10 minuten van de zee bij La Cala de Mijas. Deze moderne villa’s zijn gelegen op percelen tussen de 800 – 1.800 m2 en zijn met een grote leefruimte van 150 m2 verdeeld over twee verdiepingen, met terrassen van 20 m².

Op slechts 20 minuten van Marbella en op 10 minuten van Fuengirola, waar veel faciliteiten worden aangeboden, zoals: restaurants, golfclubs, hotels en een spa. Volledig omringd door golfbanen met 60 holes golf, wordt La Cala Golf officieel erkend door de Koninklijke Spaanse Golf Federatie als het grootste golfcomplex van het land.

Geografisch
Region Andalucía Province Málaga Costa Locatie Mijas Costa Postcode 29649
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *