Nieuwbouw in Mijas Costa (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Year of Construction2020Prices from € 241.000,-Prices till€ 0,-Reference138DEV202
Voorzieningen
Omheind

Appartementen en penthouses met panoramisch golf en uitzicht op de bergen in La Cala Golf Resort.

Dit is een nieuw project met 23 appartementen in La Cala Golf Resort naast Grand View en Natura, momenteel in aanbouw. De ontwikkeling wordt gebouwd op de top van de heuvel met uitzicht op de Europa Golf Course, op een fantastische locatie die een panoramisch uitzicht op de golfbaan en de zee biedt. Alle appartementen liggen op het zuiden of zuidwesten, wat betekent dat ze de hele dag door veel natuurlijk licht genieten.

Het project is verdeeld over drie onafhankelijke percelen met 23, 10 en 30 appartementen, geïntegreerd in een gemeenschappelijk architectonisch concept gebouwd rond een rotonde, zonder gebouwen in de buurt en geniet daarom van een unieke rustige plek op het platteland. De bouw is al gestart, met 23 appartementen in twee gebouwen met elk 4 verdiepingen, 12 met 3 slaapkamers, 9 met 2 slaapkamers en twee exclusieve penthouses met 3 slaapkamers.

Alle appartementen hebben grote terrassen met glazen balkonomhullingen zodat u volledig kunt genieten van het fantastische uitzicht op de golfbaan en de appartementen op de begane grond hebben ook een privétuin met uitzicht op het zwembad, de tuinen van het resort en de golfbaan rondom het complex. De woningen hebben een moderne indeling met het concept “total living” waarbij alle ruimte wordt benut en met een grote woonkamer die het terras via de grote ramen integreert.

De appartementen zijn volledig uitgerust, met inbouwkasten, airconditioning, ingerichte keuken met inbouwapparatuur, LED-verlichtingspakket en volledig ingerichte badkamers met unit, spiegel en douchescherm. Er is ook een extra pakket beschikbaar om uw huis te personaliseren.

De residentiële met 23 appartementen is omheind en heeft een parkeerplaats met pergola’s en met een ruimte aangewezen voor elk huis. Er is ook een zwembad voor volwassenen, een kinderzwembad en gemeenschappelijke tuinen met uitzicht op de vallei.

Geografisch
Region Andalucía Province Málaga Costa Locatie Mijas Costa Postcode 29649
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *