Nieuwbouw in Marbella (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Prices from € 330.000,-Prices till€ 0,-Reference138DEV127
Voorzieningen
Beveiligde siteLiftOmheind

Een nieuw project van 6 unieke appartementen in het historische centrum van de stad Marbella.
Gelegen in het oud gedeelte van Marbella aan de voet van een kasteelmuur uit de 11e eeuw, die toegang gaf tot een Arabische medina, midden in het centrum van de stad. Dit kleine en unieke gebouw bevindt zich precies tussen twee rustige straatjes die nog steeds de zuiverste Andalusische stijl hebben en van waaruit u gemakkelijk toegang hebt tot alle commerciële leven, met zijn smalle straatjes, de pleinen en de grote lanen. Bovendien kunt u ’s avonds genieten van een brede en gevarieerde gastronomische wereld die wordt beschouwd als een van de beste aan de Costa del Sol. Een strategische plek die alleen de gelukkigste mensen kunnen genieten.

Helderheid, harmonie en aangepast ontwerp staan ​​voor de beste details in het ontwerp. De grote binnenpatio is speciaal ontworpen om het verschil te maken en met grote ramen naar buiten geeft dit de woningen een grote helderheid. Dit emblematische gebouw bestaat uit zes appartementen, twee op de begane grond, twee op de eerste verdieping en twee spectaculaire penthouses met een onovertroffen uitzicht op de stad. Garageplaatsen en opslagruimtes zijn inbegrepen in alle huizen.

Appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers op één verdieping, duplex penthouses, allen met royale ruimtes en uitstekende kwaliteiten.

Geografisch
Region Andalucía Province Málaga Costa Locatie Marbella Postcode 29600
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *