Nieuwbouw project in Marbella Golden Mile (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Prices from€ 0,-Prices till€ 0,-Reference138DEV233

Spectaculaire vrijstaande villa’s in een exclusieve urbanisatie aan de Golden Mile.

Dit is een verfijnde ontwikkeling van 4 villa’s. De woningen zijn op het zuiden gericht en hebben de meest elegante uitstraling. Ze zijn verdeeld over 3 niveaus plus een solarium.

De toegang tot de villa is geweldig dankzij het dubbelhoge plafond en de grote moderne pilaren. Op entree niveau is er een ruime woonkamer met open haard, eethoek, gastentoilet en volledig ingerichte keuken met ontbijthoek. De gehele verdieping heeft toegang tot de veranda en terrassen die leiden naar weelderige tuinen en een privézwembad.
De eerste verdieping omvat 3 ensuite slaapkamers met kleedkamers. De hoofdslaapkamer heeft ook toegang tot een ruim terras met fantastisch uitzicht op zee en het zwembad.
Op het dakniveau is ruimte voor een fitnessruimte, gastentoilet en een terras met veranda.
Het souterrain heeft twee slaapkamers met ensuite badkamers, wasruimte, garage voor 3 auto’s, technische ruimte, personeelsappartement en lift.

De omheinde urbanisatie wordt als elite beschouwd en is een van de beste plaatsen in Zuid-Spanje. De ligging ten noorden van de Golden Mile, voor de Romeinse brug en dicht bij de koninklijke moskee met zijn indrukwekkende Andalusisch-Arabische architectuur, maakt het tot een bevoorrecht gebied.

Dicht bij zijn de beste Michelin-sterrenrestaurants, 5 * hotels, internationale scholen en verschillende prestigieuze golfbanen. Het complex heeft gemakkelijke toegang tot de snelweg AP-7 die naar alle bezienswaardigheden in Marbella en La Costa del Sol leidt. Het centrum van Marbella ligt op slechts 10 minuten rijden.

Geografisch
Region Andalucía Province Málaga Costa Locatie The Golden Mile Postcode 29600
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *