Nieuwbouw project in Marbella Golden Mile (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Prices from € 1.785.000,-Prices till€ 0,-Reference138DEV227
Voorzieningen
OmheindFitnessSpa

Prachtige halfvrijstaande villa’s met spectaculair uitzicht op zee en de bergen.

Dit luxe complex bestaat uit spectaculaire moderne halfvrijstaande villa’s met 2, 3 en 4 slaapkamers. De residentie heeft een unieke architectuur en een exclusief ontwerp dat typisch is voor het Oosten. Woningen met hun eigen persoonlijkheid vol natuurlijk licht, met een natuurlijk kleurenpalet dat uitnodigt tot ontspanning en rust.

De villa’s zijn voorzien van volledig uitgeruste keukens met Gaggenau-apparatuur, slaapkamers met ensuite badkamers met hydromassagebaden, privé- en individuele zwembaden, iPad-gestuurd domoticasysteem, vloerverwarming, airconditioning, privélift afhankelijk van het type woning en nog veel meer.

De omtrek van de gemeenschap is volledig omsloten en heeft 2 designzwembaden met verlichting, toegang in strandstijl, WC, douches en kleedkamers, 2 volledig ingerichte fitnessruimtes, verwarmd zwembad met effecten, sauna’s, stoombaden, weelderige tuinen ontworpen door veelgeprezen landschapsarchitecten met automatische irrigatie en sfeerverlichting en beveiligingssysteem voor het complex 24 uur per dag centraal aangestuurd via het on-site beveiligingskantoor met beperkte toegang via een gecontroleerd systeem.

Gelegen op een bevoorrechte heuvel in de meest exclusieve woonwijk van Marbella: Sierra Blanca. De villa’s zijn omgeven door weelderige vegetatie en tuinen, waar privacy en rustig genieten de kenmerken zijn van bewoners die graag tussen de meest exclusieve gebouwen wonen.

Geografisch
Region Andalucía Province Málaga Costa Locatie Marbella Postcode 29680
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *