Nieuwbouw project in Marbella East (Spanje, Costa del Sol) – Uw Huis in Spanje

Nieuwbouw project in Marbella East (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Prijzen vanaf € 990.000,-Prijzen tot € 990.000,-Tuin1Zwembad2Referentie164DEV239
Fantastische gloednieuwe appartementen in Cabopino.


Dit modern project is gelegen in het oosten van Marbella en bestaat uit 16 appartementen en penthouses met 1, 3 en 4 slaapkamers op de eerste lijn van de golfbaan met prachtig uitzicht op de zee.

De urbanisatie heeft twee gemeenschappelijke zwembaden. De weelderige tuinen zijn geïntegreerd met de natuurlijke helling van het land, met grasweiden rond de zwembaden en de mediterrane en tropische struikplantages in de rest. De gemeenschappelijke trappen worden bekleed met klimplanten, wat zorgt voor een aangename omgeving.

Tijdens het ontwerpproces is een speciale rol weggelegd voor alle eco-efficiënte hulpbronnen. Gesensibiliseerd met betrekking tot de natuurlijke omgeving en het verantwoorde gebruik van hulpbronnen, heeft men rekening gehouden met het gebruik van bouwtechnologieën en -technieken om de impact op het milieu zoveel mogelijk te minimaliseren.

De garagedeuren zijn gemotoriseerd en deelbaar gevormd door geribbelde lamellen gelamineerd in PVC. Het openen gebeurt automatisch via de afstandsbediening of elektronische deurtelefoon. Extra functies zijn onder meer gemotoriseerde zonwering, domotica, aerothermisch systeem, elektrische vloerverwarming in badkamers en vloerverwarming in de rest van het huis, geïntegreerde open haard, video-intercom, balustrades van gelaagd glas, apparaten van topmerken, porseleinen tegels in badkamers, toiletten opgehangen door Villeroy & Bosch en LED-verlichting in badkamers en toiletten.

Troeven

  • Grote terrassen en twee zwembaden

  • Grote ramen zonder kozijnen

  • Slimme en efficiëntere huizen

  • Dicht bij de haven en het strand van Cabopino

  • Gelijkvloerse appartement met privétuinen

  • Penthouses met spectaculaire terrassen en optioneel privé zwembad


Het complex is ideaal gelegen aan de frontlinie van Cabopino Golf en op slechts 5 minuten rijden van het strand en de haven van Cabopino. Korte rit naar het centrum van Marbella en Puerto Banus. De internationale luchthaven van Malaga ligt op slechts een half uur van de urbanisatie.

SLECHTS 1 APPARTEMENT NOG TE KOOP!
 
 
Geografisch
RegioAndalucíaProvincieMálagaCostaCosta del Sol-WestGemeenteMarbellaPostcode29600
Enkele voorbeelden van panden in dit project:
Nieuwbouw project in Marbella East (Spanje, Costa del Sol)NEWBUILD
Nieuwbouw project in Marbella East
(Spanje, Costa del Sol)
€ 990.000,-
3