Nieuwbouw in Marbella East (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Prices from € 1.200.000,-Prices till€ 0,-Reference138DEV144

Deze urbanisatie, gelegen langs een glooiende helling met uitzicht op golf en de mediterrane kusten die minder dan een kilometer verderop liggen, is een exclusief nieuw wooncomplex dat zich heeft onderscheiden vanwege het concept, het architectonisch ontwerp en de levensstijl. “The Residences” is de nieuwste fase van deze boetiek gated ontwikkeling van moderne Marbella villa’s. De 24 eigendommen zijn prachtig vormgegeven en afgewerkt met de beste materialen, met een keuze uit 3 en 4 slaapkamers met 230 m² plus terrassen.
Naast het creëren van visueel impactvolle moderne villa’s die ook praktisch en gemakkelijk te onderhouden zijn, heeft de zorgvuldige aandacht voor detail van architect Rodolfo Amieva prachtige open woonruimtes in het interieur gecreëerd die uitkomen op het terras, het zoutwaterzwembad en de tuin. Gecombineerd met een slimme oriëntatie die een indrukwekkend uitzicht op zee en golf combineert met privacy, biedt “The Residences” de ideale setting voor de manier van leven in Marbella.
Dit werkelijk speciale project, gecreëerd met visie en passie, geniet ook van alle beschikbare conciërgediensten als onderdeel van dit woonconcept in Santa Clara Golf Resort, Marbella East.

Geografisch
Region Andalucía Province Málaga Costa Locatie Marbella Postcode 29600
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *