Nieuwbouw project in Marbella East (Spanje, Costa del Sol) – Uw Huis in Spanje

Nieuwbouw project in Marbella East (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Prijzen vanaf € 2.200.000,-Prijzen tot € 2.200.000,-Referentie138DEV246
Gloednieuwe moderne villa's in Rio Real.

Deze luxueuse villa's bevinden zich aan de westkant van Rio Real, net ten oosten van de stad Marbella, in een rustige woonwijk die wordt gedomineerd door glooiende met olijfbomen en pijnbomen begroeide hellingen, stranden , duinen en uitzicht op zee. Deze locatie onderscheidt zich als zeer centraal en vredig, waardoor de privégemeenschap van villa's het beste van twee werelden krijgt.

Dit nieuwe project omvat 36 luxueuze, eigentijdse designvilla's op individuele percelen met privézwembad. Villa's met 4 slaapkamers die strakke architectonische taal combineren met een rustige, natuurlijke omgeving.

Deze regio staat vooral bekend om zijn stranden, luxe resorthotels, wedstrijdgolfbanen en jachthavens zoals Puerto Banús. en culturele leven. De omgeving, omringd door zee, groene valleien en bergen, draagt ​​bij aan de kwaliteit van het onroerend goed van Marbella, maar het is vooral de vrijheid en kwaliteit van leven die zo hoog wordt gewaardeerd. Moderne verbindingen hebben het gebied binnen handbereik van de meeste Europese hoofdsteden gebracht, wat velen heeft verleid om hier niet alleen te bezoeken of zich terug te trekken, maar ook om het te gebruiken als een permanente basis om te wonen en te werken.

Zorgvuldige planning heeft ervoor gezorgd dat er vanuit veel van de percelen uitzicht is op zee en de bergen. De meeste percelen hebben een zuidwestelijke oriëntatie met uitzicht op Marbella en de sprankelende Middellandse Zee, de prachtige berg La Concha en de beroemde Puerto Banús. Op een heldere dag heb je vanaf veel percelen uitzicht op Gibraltar en Afrika.

Een van de meest opvallende ontwerpkenmerken van de villa's is het gebruik van grote ramen om licht en ruimte te maximaliseren. In de open woonkamer zijn de ramen over de volledige hoogte, van vloer tot plafond, en in bijna alle villa's gaan deze open en trekken ze zich terug in de muren. Deze transformatie verenigt naadloos de binnen- en buitenruimtes, waardoor eigenaren het hele jaar door maximaal kunnen genieten van het unieke microklimaat dat Marbella te bieden heeft.
 
 
Geografisch
RegioAndalucíaProvincieMálagaCostaCosta del Sol-WestGemeenteMarbellaPostcode29600
Enkele voorbeelden van panden in dit project:
Nieuwbouw project in Marbella East (Spanje, Costa del Sol)NEWBUILD
Nieuwbouw project in Marbella East
(Spanje, Costa del Sol)
€ 2.200.000,-
4
3
650,16