Nieuwbouw project in Isla Canela (Spanje, Costa de la Luz)

Kenmerken
Prices from € 97.000,-Prices till € 155.000,-Reference123DEV006
Voorzieningen
Beveiligde site
Omgeving
Golf

Privéresidentie naast de golfbaan en 1,5 km van het strand, in een zeer rustige natuurlijke omgeving met uitzicht over de zee, de monding van de Guadiana en Portugal.

De residentie bestaat uit drie blokken met in totaal 153 appartementen. Grote aangelegde gebieden. De residentie heeft twee zwembaden: één voor volwassenen, met onderwaterverlichting, en één voor kinderen, evenals twee paddle-tennisbanen. Met mogelijkheid tot aankoop van parkeerplaats en berging. Er is een lift, video-intercom, satelliet-tv-antenne en goten voor het leggen van communicatiesysteemkabels.

De appartementen zijn met airconditioning-verwarming split-systeem voorgeïnstalleerd voor aansluiting in de woonkamer en elke slaapkamer, en onafhankelijk circuit voor elektrisch verwarmingssysteem. Ingerichte keuken inclusief oven, afzuigkap, keramische kookplaat en elektrische boiler.

*** Nu hebben we een uitstekende aanbieding in onze promotie: 1 slaapkamer appartement voor € 97.000 of 2 slaapkamer appartement voor € 124.000

Geografisch
Region Andalucía Province Huelva Costa Locatie Isla Canela Postcode 21409
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

ENKELE PANDEN IN DIT PROJECT
Nieuwbouw Appartement Te koop in Isla Canela in Spanje, gelegen aan de Costa de la LuzNEWBUILDTOPPER
Nieuwbouw project in Isla Canela (Spanje, Costa de la Luz)
 
 1
 1
€ 97.000,-