Nieuwbouw in Estepona (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Prices from € 985.000,-Prices till€ 0,-Reference138DEV184

Luxe ontwikkeling van 8 privévilla’s.

Dit is een luxe ontwikkeling van 8 privévilla’s in een beveiligd omheind golf- en countryclubdomein. Deze fantastische villa’s bevinden zich op een toplocatie, op de eerste lijn van de golfbaan La Resina. Elke villa is zorgvuldig ontworpen met een moderne en eigentijdse stijl in combinatie met een functionele verdeling, die een aangenaam en comfortabel huis met zich meebrengt, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.

Ontspanning begint vanaf het moment dat u thuiskomt. Het open ontwerp van onze villa’s benadrukt de relatie tussen exterieur en interieur, waardoor een unieke harmonieuze ruimte ontstaat. Vanuit uw tuin kunt u genieten van een prachtig uitzicht op zee en de meest adembenemende zonsondergangen.

Elke villa is ontworpen om de stroom binnen-buiten te maximaliseren waar natuurlijk licht door elke hoek van uw huis zal stromen. Deze ruime villa ligt op 2 niveaus en heeft een plafond met dubbele hoogte in de woonkamer dat licht in het huis brengt de hele dag door. Deze luxe villa’s worden gebouwd met alleen de beste materialen. Alle kwaliteiten die we in onze huizen gebruiken, zijn van de hoogste standaard.

Elk onderdeel, van de architectuur die het gebouw vorm geeft tot het kleinste ontwerpdetail, volgt dezelfde filosofie en gebruikt dezelfde taal, verfijnd met luxe afwerking. Deze villa’s zijn ontworpen met behulp van de nieuwste technieken om een ​​ecologisch en onderhoudsarm gebouw te hebben. Elk onderdeel, vanaf de architectuur die het gebouw vorm geeft tot het kleinste ontwerpdetail, volgt dezelfde filosofie en gebruikt dezelfde taal, verfijnd met luxe afwerking. Deze villa’s zijn ontworpen met behulp van de nieuwste technieken om een ​​ecologisch en onderhoudsarm gebouw te hebben.

Geografisch
Region Andalucía Province Málaga Costa Locatie Estepona Postcode 29680
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *