Nieuwbouw in Casares (Spanje, Costa del Sol) – Uw Huis in Spanje

Nieuwbouw in Casares (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Prijzen vanaf € 310.000,-Prijzen tot € 650.000,-Referentie138DEV114
Mediterrane luxe nieuwe ontwikkeling in Casares met privéstrand aan je voordeur.

Een privéstrand voor de deur, een paradijs voor tal van watersporten, zoals paddle-surfen, kanoën, zeilen, kitesurfen en windsurfen, enz ... in een absoluut veilige omgeving. Woningen afgewerkt volgens hoge kwaliteitsnormen!

Gelegen in deze residentiële ontwikkeling van uw dromen, die zich uitstrekt over meer dan 40.000 m² met exotische tuinen. Een ontwikkeling van gebouwen met een opvallend ontwerp van witte lijnen en zachte contouren voor de op het zuiden gerichte woningen.

De woningen zitten in kleine woongroepen, genesteld tussen grote groene zones van palmbomen, tropische planten en zwembaden, die een groen mediterraan ecosysteem creëren. Een wandelpad scheert langs de rand van de lagune, zodat u kunt genieten van de natuurlijke omgeving en het uitzicht terwijl u loopt, rent of geniet van andere wielersport. De kunstmatige stranden zijn van fijn beige zand en hebben zonnedekken en zones voor strandsporten, gemeenschappelijke servicefaciliteiten, kleedkamers en douches.

De appartementen bieden een hoogwaardige woonbeleving: luchtige woonruimtes die uitkomen op balkons en terrassen, plaatsen om te genieten van de ware stijl van het mediterrane leven. Alle woningen hebben afzonderlijke individuele bergingen, een ondergrondse garage en liften. Ze zijn voorzien van airconditioning om je koel te houden, en centrale verwarming, satelliet-tv en hoogwaardige afwerking van het interieur, zoals de met marmer ingerichte badkamers en keukens in sommige appartementen.

De voerde fase van de ontwikkeling biedt nu 59 exclusieve appartementen met 2 of 3 slaapkamers en penthouses met spectaculaire terrassen.

Gelegen binnen de grenzen van het dorp Casares, een "wit dorp", bekend om de schoonheid van zijn wandelroutes, en met de beste baaien om te zwemmen, vissen en duiken.
 
 
Geografisch
RegioAndalucíaProvincieMálagaCostaCosta del Sol-WestGemeenteCasares (29690)Postcode29690
Enkele voorbeelden van panden in dit project:
Nieuwbouw in Casares (Spanje, Costa del Sol)NEWBUILD
Nieuwbouw in Casares
(Spanje, Costa del Sol)
€ 310.000,-
2
2