Nieuwbouw in Casares (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Prices from € 199.000,-Prices till€ 0,-Reference138DEV207

Exclusieve appartementen en penthouses. 

Deze nieuwe fase bestaat uit 59 unieke appartementen en penthouses met 2 en 3 slaapkamers in een paradijselijke omgeving met een privéstrand. Het is genieten vanuit bijna alle appartementen van het uitzicht op de open zee of de lagune.

De appartementen hebben een hoogwaardige woonbeleving: luchtige woonruimtes die uitkomen op balkons en terrassen, plaatsen om te genieten van de ware stijl van het mediterrane leven. Alle woningen hebben afzonderlijke individuele opslagruimten, een ondergrondse garage en liften; ze hebben airconditioning om je koel te houden en centrale verwarming, satelliettelevisie. Kwaliteitsafwerkingen zitten in het ontwerp van het interieur, zoals de marmeren badkamers en keukens in sommige appartementen.

Dit is een residentieel ontwerp om te dromen, zich uitstrekkend over meer dan 40.000 m2 met exotische tuinen. Een ontwikkeling van gebouwen met een opvallend ontwerp van witte lijnen en zachte contouren voor de woningen op het zuiden.

De woningen bevinden zich in kleine woongroepen, genesteld tussen grote groene zones met palmbomen, tropische planten en zwembaden, die een groen mediterraan ecosysteem creëren. Een loopbrug loopt langs de rand van de lagune, zodat u kunt genieten van de natuurlijke omgeving en het uitzicht terwijl u loopt, rent of geniet van andere sporten op wielen. De kunstmatige stranden zijn van fijn beige zand en hebben zonnedekgebieden en zones voor strandsporten, gemeenschappelijke voorzieningen, kleedkamers en douches.

Geografisch
Region Andalucía Province Málaga Costa Locatie Casares (29690) Postcode 29690
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *