Nieuwbouw in Benalmadena (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Prices from € 206.000,-Prices till€ 0,-Reference138DEV117
Voorzieningen
OmheindFitness

Hedendaagse mediterrane nieuwe ontwikkeling met panoramisch uitzicht op zee.
Dit is een nieuw bouwproject van appartementen met 2 of 3 slaapkamers en huizen op loopafstand van de golfbaan. Het heeft een bevoorrechte en verhoogde positie waardoor de huizen kunnen profiteren van een fantastisch uitzicht op de zee en de kustlijn.

De urbanisatie met moderne mediterrane architectuur heeft een gemeenschappelijk zwembad, een tuin en een fitnessruimte, zodat u kunt genieten van een ontspannen duik met uitzicht op de Middellandse Zee. We nemen de zorg voor het milieu zeer serieus en daarom zal project worden goedgekeurd door het prestigieuze BREEAM-certificaat. Om dit internationaal certificaat te bekomen wordt de duurzaamheid van het gebouw geverifieerd vanaf het opstarten tot het afleveren van de sleutels.

In totaal komer er 49 moderne appartementen met 2 of 3 grote slaapkamers en 2 huizen met 3 slaapkamers met volledig ingerichte keukens, afwerkingen van goede kwaliteit en XL-terrassen met uitzicht op zee. Alle appartementen hebben een berging en twee parkeerplaatsen in de prijs.

Geografisch
Region Andalucía Province Málaga Costa Locatie Benalmadena Postcode 29639
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *