Nieuwbouw in Benahavis (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Prijzen vanaf € 1.149.000,-Prijzen tot € 1.149.000,-Referentie138DEV111
Project van 49 luxe appartementen met een spectaculair uitzicht op de zee.

Hier ervaart u een luxe en eigentijdse levensstijl op een exclusieve locatie. De gebouwen zijn prachtig geïntegreerd in de natuurlijke omgeving en profiteren ten volle van het geweldige uitzicht. Er wordt gestart met zeven iconische gebouwen met 49 ruime appartementen in prachtige tuinen, dit creëert in de residentie een unieke boetiekcomplex-sfeer.

Het innovatieve concept zal in de tweede fase worden gevolgd door nog eens 70 appartementen om het project te voltooien. Elke plattegrond is zorgvuldig bestudeerd om het gebruik van de royale binnenruimten en natuurlijk licht te optimaliseren, om van de prachtige uitzichten te genieten en om de privacy van elk huis te waarborgen. De nieuwste technologieën garanderen uw volledige comfort en zorgen ervoor dat u zich thuis voelt.

De urbanisatie biedt een volledig scala aan lifestyle-voorzieningen, waaronder 24-uursbeveiliging. De speciale conciërgedienst zal beschikbaar zijn om u te helpen bij al uw behoeften, van het organiseren van uw reserveringen, voorraad in de koelkast voor aankomst, stomerij, vervoer en privékok tot onderhoud van uw accommodatie. Uw exclusieve gezondheidsclub beschikt over een volledige spa, een fitnessruimte, fitnessfaciliteiten, binnen- en buitenbubbelbaden. Het kindergedeelte is gecreëerd om elk gezinslid en alle bewoners hun eigen tempo te geven om te ontspannen.

Je welzijn wordt verzorgd!!!
 
 
Geografisch
RegioAndalucíaProvincieMálagaCostaCosta del Sol-WestGemeenteBenahavisPostcode29679
Enkele voorbeelden van panden in dit project:
Nieuwbouw in Benahavis (Spanje, Costa del Sol)NEWBUILD
Nieuwbouw in Benahavis
(Spanje, Costa del Sol)
€ 1.149.000,-
3
3