Nieuwbouw in Benahavis (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Prices from € 3.595.000,-Prices till€ 0,-Reference138DEV223
Voorzieningen
OmheindFitness
Omgeving
Golf

Uitstekende villa’s in Real de la Quinta. 

Deze exclusieve residentie wordt omgeven door een UNESCO-biosfeerreservaat van Real de la Quinta en is een project van 18 individueel ontworpen villa’s. Elk van hen heeft een geweldig uitzicht op de Middellandse Zee, de berg La Concha, een golfbaan en een prachtig meer dat bij het reservaat hoort.

Alle villa’s hebben tussen de 3 en 4 ensuite slaapkamers, een minimalistische keuken met apparatuur van topmerken, een ruime woonkamer met dubbelhoge plafonds, open haard en toegang tot een terras, een lounge en het enorme overloopzwembad door grote ramen die binnenmuren verdwijnen, een multifunctionele kelder die naar wens kan worden aangepast, luxe afwerking, domotica en royale individuele kavels met maximale privacy, rust en fantastisch uitzicht, die binnen elke woning geen onderbreking hebben. Wat betreft accessoires, worden alle villa’s aangeboden met de mogelijkheid om de designmeubels, fittingen en decoraties te kopen zoals gezien.

Alles wat je nodig hebt is in het resort, zoals tennis- en paddlebanen, een manege, golfbanen en nog veel meer. Er is een mooi hotel met een schoonheidscentrum redelijk dichtbij het complex, elegante restaurants, een klein winkelcentrum en een indrukwekkend meer met een chiringuito-bar en zand. Gemakkelijke en snelle toegang tot traditionele witte bergdorpen of het kosmopolitische, bruisende Marbella.

Geografisch
Region Andalucía Province Málaga Costa Locatie Benahavis Postcode 29679
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *